De prin lume adunate

#targ #unde iesim #weekend

In weekend, esti invitata la Targul de Ie Romaneasca editia a II-a

Dupa succesul inregistrat in aceasta vara la prima editie a Targului de Ie Romaneasca, organizatorii invita toate doamnele si domnisoarele pasionate de aceasta piesa vestimentara autentica sa participe si la cea de-a doua editie. Vineri, sambata si duminica, adica in perioada 4-6 octombrie 2013, esti asteptata la Targul de Ie Romaneasca, intre orele 10:00 si 22:00, la Centrul pentru Arte Contemporane Alchemia, din Calea Mosilor, nr 95, Bucuresti. Intrarea este libera.


Peste 700 de piese din colectia toamna-iarna asteapta sa fie admirate

Persoanele care ajung in acest weekend la Targul de Ie Romaneasca, au ocazia sa admire peste 700 de piese noi si vintage, din colectia toamna-iarna 2013-2014. Ia nu este doar pentru femei, astfel ca fiecare client va putea cumpara ii pentru copii, dar si pentru barbati.

Si cum evenimentul este dedicat unuia dintre simbolurile portului national romanesc, din peisaj nu puteau lipsi celelalte elemente traditionale: bunditele din blana naturala de oaie, vestele din lana si braurile lucrate manual.

Scopul Targului de Ie Romaneasca este acela de a readuce in atentia bucurestenilor aceasta bluza simpla, dar intotdeauna actuala.


Ia romaneasca a intrat in moda haute couture

In ultimii ani, ia romaneasca a cucerit moda internationala, tot mai multi designeri de top alegand sa se inspire din aceasta piesa vestimentara pentru creatiile lor. Tom Ford, John Galliano si Karl Lagerfeld sunt doar cativa dintre designerii care au creat modele haute couture de camasi si bluze inspirate de ia romaneasca.

De altfel, odata cu intresul crescut al personalitatilor din afara fata de ia romaneasca, aceasta piesa vestimentara a inceput sa revina in prim-plan si in Romania. Numeroase vedete de la noi promoveaza ia, de la Andreea Esca si Iulia Vantur, pana la Iulia Albu, Dana Rogoz, Simona Patruleasa si Ilinca Vandici.

Dintre vedetele internationale care au purtat cu mandrie ia romaneasca le amintim pe Halle Berry, Kate Moss, Adele, Katie Holmes, Nicole Kidman, Anne Hathaway, Emma Stone si Jennifer Garner.

Daca si tu vrei sa recreezi lookurile lor, inspira-te din piesele vestimentare expuse la Targul de Ie Romaneasca, editia a II-a.

Sursa foto: iiana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea