De prin lume adunate

#iCEE.fest # iCEE.fest 2018

iCEE.fest 2018, in linie dreapta: doua saptamani pana cand gigantii Internetului si tehnologiei vin la Bucuresti. Ultimele bilete se scumpesc maine

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la Bucuresti avand pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix cele mai noi tendinte in digital si tehnologie.

 

Anul acesta, organizatorii propun nu mai putin de 9 linii principale de continut – agenda completa e aici - si aproape 200 de reprezentanti ai unor mari companii care vor sustine prezentari si workshopuri, la care se adauga speakeri si traineri independenti, cunoscuti in intreaga lume.

Printre ei: Gerd Leonhard, autorul celebrei carti "Technology vs. Humanity", David Scheider, co-autor al comediei "The Death of Stalin", futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tanar antreprenor din digital & tech care a primit finantare si autor al cartii "The Cheat Code"sau Grant Sabatier – un milionar in bitcoin si promotor al metodelor alternative de economisire. Dar si multi altii, listati aici.

Cele 9 linii de continut, despre care puteti citi detalii aici, sunt:

  1. Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimba modelele de business
  2. VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase si proiecte VR in experienta de cinema
  3. Advertising & Marcom – cele mai noi tendinte in comunicarea comerciala online
  4. Digital Content & AdTechnology – provocarile la care sunt supusi producatorii de continut si cum pot isi pot monetiza traficul intr-o industrie dominata de Google si Facebook
  5. eCommerce & Retail – linie dedicata celor care vand online produse si servicii
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scena separata dedicata lumii financiar-bancare si a noilor tehnologii din domeniu
  7. eHealth & MedTech – transformarile aduse de digital in medicina si relatia cu pacientii, in parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X
  8. Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei in comunicarea publica si politica, in parteneriat cu Majoritas
  9. Startups & Investments – o scena dedicata antreprenorilor, fondurilor de investitii si startupurilor

Pe langa partea "serioasa", ca de obicei, iCEE.fest e presarat de momente de stand-up comedy sustinute de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum si de concerte sustinute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfasura in "The Summer Playground" – zona de socializare si distractie a festivalului.

Interactive Central and Eastern Europe Festival se desfasoara la Bucuresti peste exact doua saptamani, pe 14 si 15 iunie.

Lista biletelor disponibile este aici. Preturile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenti accesul se poate obtine gratuit, prin inscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.

Care e atmosfera si ce cred speakerii care au fost la festival in anii trecuti puteti vedea, in doar 90 de secunde, in clipul de mai jos:

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si are printre sustinatori BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola si alti parteneri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea