De prin lume adunate

#dans #street dance #concurs #concert #spectacol

High School Street Dance Star

High School Street Dance Star, proiect derulat in toate liceele din sectorul 2, a ajuns la final, 22 de licee fiind vizitate de membrii BlockBusters Crew pentru a selecta cei mai buni dansatori de street dance.

Fiecare liceu va avea in finala de sambata, 5 iunie, cate un reprezentat in categoria fete si categoria baieti, astfel vom avea 44 de concurenti in finala. Fiecare au pregatit un show pentru calificare, cei calificati vor intra in proba battle.

Castigatorii se vor alege cu o excursie all inclusive in Bulgaria si multe alte premii. Invitati speciali la eveniment sunt BlockBusters Crew, Jimmy Dub si Alex Velea.

Evenimentul va avea loc in amfiteatrul mihai eminescu din Parcul National Lia Manoliu, de la ora 17.00, iar intrarea este libera. Spectacolul va fi unul complet, de la show-uri de street dance oferite de participanti si BlockBusters Crew, premii pentru public, concert si focuri de artificii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea