De prin lume adunate

#club #concert #muzica #targ #handmade

Hand 2 Hand Music & Art Marathon in Club Piranha

Douazeci de trupe si artisti vor concerta in scop caritabil vineri, 28 si sambata, 29 mai la Club Piranha din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Artisti plastici, creatori handmade, fotografi, actori si cantareti, vor expune, vor vinde si vor performa, pentru a implini nevoile si dorintele unui grup de copii speciali, institutionalizati in centre de plasament , sau provenind din familii sarace cu povesti de viata incredibile.

Trupele In Probe, Electric Fence, Marca Inregistrata, Cuantune , Dutevino, Plastik Charm, The Mono Jacks , Robin & The Backstabbers, Summerset, Tiptil, Oliver, Hot Club de Bucharest, Retro Future, Toulouse Lautrec, Mes Quins , Sophisticated Lemons , Jazzadez si solistii Alina Manole, Nadejda si Magnus Granholt vor sustine recitaluri in cadrul Hand 2 Hand Music & Art Marathon, un eveniment destinat strangerii de fonduri pentru implinirea dorintelor a 40 de copii fara posibilitati materiale.

Festivalul incepe in ambele zile la orele 14.00, cu cinci ceasuri dedicate unui maraton de teatru in aer liber, teatru scurt, improvizatie, prestatii de muzica folk si un targ de arta si handmade.

La orele 19.00 se da startul concertelor. Peste 20 de trupe vor performa pe scena special amenajata pentru eveniment in incinta clubului Piranha. Toti banii adunati in cadrul acestui eveniment se vor duce la un grup de copii speciali, pe care ii avem de acum, cu totii, in grija.

Evenimentul va fi marcat de sintagma "hand to hand". Intrarea la locul "faptei" se va face dupa ce toata lumea da cate o mana de ajutor. Toate donatiile facute de publicul spectator si toti banii stransi din vanzarea obiectelor donate de vedete vor fi folositi pentru indeplinirea dorintelor a 40 de copii, 17 dintre acestia aflati in Centrul de Plasament "The Door" din Mogosoaia, iar 23 provenind din familii cu posibilitati materiale limitate din Peris, langa Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea