De prin lume adunate

#teatru #masca #halloween

Halloween la Teatrul Masca

Teatrul Masca va invita la editia a V-a a evenimentului "Halloween la Masca" la spectacolul pentru copii "Misterele Magiei".
 

"Halloween, sarbatoarea influentata de diverse culturi pe filiera celtica si romana, cu o vechime de 2000 de ani este o ocazie pentru copii de a patrunde in lumea fermecatoare a mastilor. Anul acesta va asteptam cu un duo inovator ce va va induce iluzia perfecta a magiei", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

De Halloween, Eduard Malita si Bianca Onita, protagonistii show-ului vor incanta publicul spectator cu momente deosebite. Reprezentatia combina ramuri ale artei spectacolului ca dans, balet, acrobatica sau comedie.

Cei mici vor putea cumpara tricouri cu logo-ul evenimentului si vor fi incantati de numere de magie cu sfori, inele, desene care se misca, lucruri care zboara, lumini care apar de nicaieri si numere interactive.

Spectacolul are loc duminica, 31 octombrie , de la ora 11.00, la Teatrul Masca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea