De prin lume adunate

#kilipirim #handmade #muzica #film #carte #targ

Hai la Kilipirim, la Sala Dalles

In perioada 25-29 martie, Sala Dalles este gazda celei de-a VIII-a editie a targului de carte, muzica si film, Kilipirim.
Cu ocazia targului, amatorii colectiilor de carte veche vor avea posibilitatea sa admire si sa cumpere volume de anticariat valoaroase. Alta atractie a evenimentului va fi reprezentata de albumele de arta ale editurii Taschen, care vor putea fi cumparate la preturi mai mici decat cele din magazine. Unul dintre cele mai mare anticariate din tara, Antic Exlibris, va fi prezent, si el, la Kilipirim, atat cu colectii de carti, cat si cu obiecte de arta, monede si alte piese.
Premii si reduceri consistente
Printre noutatile acestei editii se numara si sala de lectura si forul de comunicare pentru cititori, amenajate la etaj, unde publicul va putea redescoperi placerea lecturii. Chilipirurile de carte, muzica, film si piesele de arta veche fac deliciul vizitatorilor, care beneficiaza de preturi cu discounturi avantajoase, incepand de la 30%.
De asemenea, la Kilipirim poti gasi si colectiile de literartura ale ziarelor centrale, precum Adevarul, Cotidianul sau Jurnalul National. Tot la targ vei mai gasi si obiecte de artizanat si handmade.
La traditionala tombola Kilipirim sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului. O biblioteca noua, plina cu carti va ajunge in casa marelui castigator, care-si va afla numele duminica, 29 martie, orele 14.00, la Sala Dalles .
Targul de carte Kilipirim are loc la Sala Dalles, pe bulevardul Nicolae Balcescu, in perioada 25-29 martie. Programul de vizitare este intre orele 10.00-20.00, iar intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea