De prin lume adunate

Hai la Green Fair de Florii

Atmosfera boema a gazdelor, clubul Hours, muzica veche si bucuria expozantilor sunt doar cateva argumente pentru a petrece Sarbatoarea Floriilor la Green Fair .
In perioada 11-12 aprilie are loc editia aniversara a targului de creatie Green Fair. Singurul targ organizat de voluntari, Green Fair reuneste creatiile a 30 de tineri artisti si se vrea a fi o manifestare ce promoveaza creativitatea, spiritul tanar si voluntariatul. Invitatul special al aniversarii este , o organizatie ce se ocupa de copiii cu dizabilitati si promoveaza terapia prin .
Portile Green Fair sunt deschise sambata si duminica, la Green Hours, intre orele 10.00-18.00 iar intrarea este libera.
Organizat de are o dubla semnificatie: innoirea sufleteasca si nu numai, pentru intampinarea Sarbatorilor de Paste si promovarea unui trend anti-uniformizare in viata tuturor bucurestenilor.
Toate creatiile sunt lucrate manual si in cea mai mare parte din materiale naturale. Hainute pentru copii, papusi din materiale textile , mic mobilier din lemn, accesorii vestimentare, gentute , obiecte de interior sunt cateva din noutatile acestei editii.
Green Fair
este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita lunar in Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120, care nu se vrea a fi doar o expozitie cu vanzare ci si o intalnire cu tinerii artisti si creatiile lor si un schimb de idei in atmosfera boema a gradinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea