De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #targ de mos nicolae #mos nicolae #kidex #cadouri #handmade #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde

Hai acasa la Mosu' la Kidex

Iarna aceasta, intre 3 – 6 decembrie, Kidex se intoarce mai vesel ca oricand si te invita Acasa la Mosu', in Pavilioanele 16 - 18 ale complexului expozitional Romexpo. Mosul deja isi decoreaza casuta si pregateste in taina surprize pentru copiii de toate varstele care ii vor trece pragul.

Lasa-i pe cei mici sa isi consume energia la spatiile de joaca, sa cante, sa danseze si sa se joace cu personajele de poveste si spiridusii Mosului prezenti la scena Kidex. In cadrul evenimentului vor avea loc si tombole, unde ai sansa sa castigi o multime de premii.

tombola Bebelusului, Tombola Frumusetii, Cea mai haioasa poza din burtica, Maratonul carucioarelor, Danseaza cu Mami, Karaoke Bebe sau Bebe Hairstylist sunt cateva dintre concursurile la care poti participa.

La targ vei descoperi ultimele produse, haine si accesorii care vor face viata mai usoara mamicilor si mai colorata pe cea a copiilor. Specialistii in domeniu prezenti la targ iti vor da sfaturi in ceea ce priveste sarcina, nasterea si cresterea micutului.
Targul este deschis in zilele de 3-6 decembrie, intre orele 10-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea