De prin lume adunate

#mihai malaimare #teatrul masca #teatru #muzica #dans #ghetto blaster #vava stefanescu

Ghetto Blaster, un spectacol “marfa” la Teatrul Masca

Teatrul Masca va invita vineri, 16 ianuarie , ora 20.00, la premiera spectacolului Ghetto Blaster in regia si coregrafia Vavei Stefanescu. In distributie ii veti intalni pe Ana Maria Paslaru, Ana Daponte, Alina Craita, Laura Dumitrascu, Mihaela Huru, Stefania Dumitru, Ruxandra Chelaru, Valentin Mihalache, Aurel Sandu, Bogdan Angelescu si Ionut Ghenu.

Spectacolul Ghetto Blaster exploreaza problematica existentei urbane din zilele noastre prin delimitarea aparent spatiala a vietii fiecaruia dintre noi. Plecand de la preocuparea oamenilor aproape exclusiva asupra sensului mercantil al vietii, Vava Stefanescu a creat un spectacol in care personajele au la indemana doar un casetofon prin care se expun publicului.

Tacerea personajelor reflecta printr-un mecanism simplu: miscare si o banda magnetica pe care fiecare personaj o manevreaza in functie de propriul "ghetto", lumea in degradare , automutilarea spirituala la care ne supunem clipa de clipa.

O experienta coregrafica si sonora de Vava Stefanescu

"Versiunea publicitara a vietii este punctul de plecare pentru experienta coregrafica si sonora numita "Ghetto Blaster". Decorul, sunetul si vocile, consecintele actiunilor in mod voit plasate in ordinea falsului si a imitatiei, pun sub semnul intrebarii veridicitatea identitatii, a corpului, a trairilor. Publicul nu trebuie sa caute o poveste, o cronologie, 11 personaje isi intersecteaza ariile de existenta in aceeasi realitate continua si fara sfarsit defiland fara voce", declara Vava Stefanescu.
Teatrul Masca sustine diversitatea formelor de manifestare artistica si va invita vineri, 16 ianuarie, de la ora 20.00 la prima reprezentatie a spectacolului "Ghetto Blaster".

Citeste si interviul cu directorul Teatrului Masca, Mihai Malaimare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea