De prin lume adunate

#lectura #carti #literatura #carti motivationale #psihologie

Forta gandirii pozitive si bucuria de a trai

Gandirea pozitiva este unul dintre lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul nostru niciodata, fie vreme buna, fie vreme rea. Incearca sa privesti mereu partea plina a paharului si, oricat de dificile ar fi momentele prin care treci, nu uita sa zambesti.

 

Forta gandirii pozitive de Norman Vincent Peale

 

Scopul acestei carti este unul simplu si direct. Este vorba de un ghid practic care te incurajeaza la actiune in scopul autoperfectionarii. Autorul si-a propus sa isi ajute cititorii sa traiasca o viata fericita, plina de satisfactii si impliniri. Cartea reprezinta efortul de a impartasi experienta spirituala cu ceilalti. Citind aceasta carte vei invata sa pozitiv, fara a stabili ca unic tel gloria, averea sau puterea, ci avand in vedere intoarcerea la credinta pentru a trece peste infrangeri si a iti conduce viata in spiritul unor valori creatoare autentice. Vei invata sa traiesti dupa reguli stricte de disciplina, care vor oferi satisfactii deosebite celui care isi va invinge propriile limite si va depasi obstacolele vietii. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche , la pretul de 25 de lei. 

 

Bucuria de a trai. Descifrarea secretului si a stiintei fericiri de Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson

 

Toata lumea doreste sa aiba o viata plina de bucurii si satisfactii. Unii aleg calea stiintei, altii imbratiseaza religia si practica spirituala. Un studiu recent, referitor la efectele meditatiei asupra creierului, a descoperit ca atunci cand subiectul a inceput sa mediteze, activitatea neuronala dintr-o anumita zona a creierului acestuia, presupusa a avea legatura cu starea de fericire, s-a intensificat intr-o incredibila proportie de 700%! Subiectul in cauza era calugarul budist Yongey Mingyur Rinpoche, caruia i-a fost atribuita, in revistele Time si National Geographic, calitatea de "cel mai fericit om de pe pamant". Bucuria de a trai pune bazele stiintifice ale capacitatii noastre de a atinge iluminarea, relaxarea si fericirea cu ajutorul meditatiei. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche la pretul de 29,90 de lei.

 

Calea implinirii personale de Todd Duncan

 

Calea implinirii personale te va ajuta sa descoperi in tine potentialul latent, inca neexploatat. Iti va oferi reteta acumularii puterii extraordinare pentru a putea fi ceea ce iti dorestisa fii. Te va ajuta sa realizezi astazi lucruri care maine, dar si in anii ce vor veni, iti vor schimba viata radical. Todd Duncan cladeste o noua perspectiva asupra notiunii de succes in toate domeniile vietii noastre. Iata formula care, alimentata prin convingeri sanatoase si disciplina, te va inzestra cu o putere uluitoare, prin care iti vei transforma visurile in realitate: Scop + Pasiune + Planuri + Exercitiu + Perfectiune = Putere. Aceste cinci ingrediente de baza constituie moleculele interne care iti vor asigura energia fizica si spirituala ca sa realizezi tot ce iti doresti in viata. Cartea se gaseste la , la pretul de 21,90 de lei.

 

Cei sase stalpi ai increderii in sine de Nathaniel Branden

 

Patrunzatoare si provocatoare, cartea isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale si in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti. Dr. Branden prezinta cei sase stalpi ai increderii in sine: sase practici pe care sa le aplicam in viata de zi cu zi. Pentru prima data avem la indemana o serie de exercitii simple care accentueaza constiinta de sine si eficienta fiecaruia dintre noi. Cartea se gaseste la , la pretul de 34,90 de lei.

 

Design Your Self de Karim Rashid

 

Interesanta si provocatoare, cartea nu te va lasa indiferent. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga. Daca nu vei subscrie convingerilor lui Karim, vei zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridica, de la cum sa-ti pregatesti bagajul, cum sa-ti ingrijesti tenul si cum sa-ti mobilezi casa, la cum sa iti traiesti viata sociala, sau sa comunici in dragoste. Este perspectiva unui designer asupra vietii de zi cu zi, asupra detaliilor care alcatuiesc rutina si pe care le poti analiza si adapta personalitatii proprii, dand acea nota de stil si pasiune care sa te plaseze mereu in prezent. Cartea se gaseste la editura Publica, la pretul de 77,90 de lei.

 

Fii fericita chiar daca nu esti perfecta de Dr. Alice D. Domar, Alice Lesch Kelly

 

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate? Perfectiunea este inamicul fericirii. Dr. Domar ne invata sa ne acceptam mult mai usor micile defecte, astfel incat sa depasim teama de esec in care multe femei inca traiesc. A renunta la ideea de perfectiune este drumul catre o viata sanatoasa si fericita. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 27,90 de lei.

 

Gandeste optimist intr-o lume cenusie de Zig Ziglar

 

Speranta este trasatura fundamentala a oricarei schimbari majore in viata, iar incurajarea este combustibilul sperantei. Aceasta carte contine in primul rand incurajari. Cu ajutorul lor, putem infrunta mai bine grijile zilnice, uneori de-a dreptul coplesitoare. Zig Ziglar ne spune povesti savuroase, pline de miez, si anecdote care ne descretesc fruntile. Citatele si versetele biblice alese cu intelepciune ne sporesc increderea in ziua de maine si ne ajuta sa perseveram pentru a ne realiza visurile. Cu ajutorul acestei carti, putem incepe fiecare zi a saptamanii cu un mesaj succint si valoros, si o putem termina intr-un registru pozitiv, facand, in mod constient si responsabil, un bilant util si realist. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 23,90 de lei.

 

Influenta limbajului pozitiv de George R. Walther

 

Folosind limbajul pozitiv poti transforma situatii neplacute in experiente pozitive. Esecul personal, falimentul, depresia si alte probleme marunte isi gasesc rezolvarea in expresii cu incarcatura pozitiva. George R. Walther ne prezinta principiile limbajului pozitiv reunite in 50 de tehnici simple a caror insusire va avea un efect miraculos asupra comportamentului propriu. Aceste principii functioneaza indiferent daca esti vanzator, supervizor, incepator in ta sau un lider al unei organizatii, iar odata aplicate le vor aduce avantaje deopotriva parintilor, prietenilor, clientilor si tuturor celorlalti oameni din viata ta. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 23,90 de lei.

 

Relaxeaza-te, esti deja perfect. 10 lectii spirituale de Bruce D. Schneider

 

Esti gata sa traiesti experienta vietii, fara griji, frici sau sentimente de vinovatie? Esti gata sa accepti o noua de libertate, amintindu-ti cine esti cu adevarat si de ce te afli pe acest Pamant? Esti gata sa descoperi maestrul spiritual din tine? Esti gata sa te relaxezi? Descopera posibilitatile nelimitate care apar atunci cand ochii tai se deschid spre realitatea ta spirituala. Invata cum sa te centrezi in cadrul puterii Universului si sa folosesti acea putere pentru a crea abundenta, inclusiv o fericire mai mare, sanatate, intelepciune si bogatie si sa-ti amintesti cine esti cu adevarat. Cartea se gaseste la editura For You, la pretul de 17,90 de lei.

 

Scapa din capcana negativismului de David P.Schloss

 

Aceasta carte iti va dezvalui cai simple si directe pentru a depasi barierele lui "nu pot" si "nu se poate", pentru a recunoaste negativismul de fiecare zi si a te motiva sa scapi de toate acele rutine paguboase care te impiedica sa atingi excelenta. Este scrisa special pentru cei care nu au mult timp sa citeasca dar simt ca merita mai mult de la viata. Pentru ceilalti, pentru cei care cred ca viata nu le poate oferi mai mult, condoleantele noastre pentru pierderea restului vietii. Cu siguranta ei ar avea cel mai mult de castigat din lectura acestei carti! Vei afla si DE CE dar vei afla mai ales CUM. Carea se gaseste la editura Business Tech, la pretul de 18,90 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea