De prin lume adunate

#targ #concert #film #uranus 144

Filme scurte, muzica si targuri, in acest week-end in Bucuresti

Targuri de antichitati si cadouri, filme scurte si muzica buna - aceasta este oferta acestui sfarsit de saptamana pentru cei care aleg sa petreaca week-end-ul in Bucuresti. In zilele de vineri, sambata si duminica Capitala este intesata de evenimente atractive la care poti merge: ultima editie a ShortsUP Open Air de sambata, concertele unor artisti faimosi precum Faithless, Pink Martini sau Garry Moore de la Ciuc Summer Fest, dar si targurile de unde poti cumpara cadouri si obiecte pentru cei pasionati de antichitati.
 

Targuri de sfarsit de saptamana la Bucuresti
 

In zilele de 16, 17 si 18 iulie 2010, in trei dintre cele mai importante puncte de atractie din Bucuresti se vor desfasura targuri dedicate bucurestenilor care aleg sa-si petreaca week-end-ul in Capitala.

In Kiseleff va fi organizat Targul de antichitati, care gazduieste in fiecare saptamana o varietate de obiecte vechi: editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si gramofon.

Sambata, intre orele 14:00 si 18:00 vor avea loc Atelierele de creatie si bodypainting sustinute de Bambini iar de la 6:00 la 18:00, ArtDetox Project va sustine un concert pentru vizitatorii targului.

Cei care vor sa aleaga un cadou pentru cei dragi, in timp ce merg la plimbare, au de ales intre doua targuri care vor fi organizate in acest bucuresti : unul in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Arcul de Triumf  si un altul pe Lipscani. In acest weekend, in Parcul Herastrau, la intrarea de la Arcul de Triumf, vei putea si sa creezi diverse decoratiuni si sa participi la piese de teatru de papusi: sambata vor avea loc Atelierele de creatie de masti din farfurii de carton, papusi din linguri de lemn, figurine din ipsos sub coordonarea Ramonei Marinache iar duminica dupa amiaza Madalina Mirea va spune povesti cu hartie si teatru de papusi.

In plus, in aceste locatii vei gasi si expozitii cu vanzare, cu obiecte si accesorii handmade, lumanari si sapunuri parfumate, bijuterii, haine si cadouri personalizate . Intervalul orar in care expozitia este descisa este 10 - 19.
 

Filme scurte de vacanta, sambata la ShortsUP Open Air
 

Sambata, 17 iulie, de la 21.00, la Cinema Uranus, ShortsUp prezinta filmele scurte “la care publicul a ras si a plans intr-un an cat altii in zece”. Cele mai populare scurtmetraje proiectate la evenimentele ShortsUP in 2009 - 2010 se intalnesc sub cerul liber, in ultimul eveniment din acest sezon, inainte de vacanta. Potrivit organizatorilor, filmele care vor fi prezentate sambata sunt cele alese de catre public, de-a lungul unui an de evenimente, in cadrul unei seri speciale . Evenimentul va incepe cu un concert Jazzadezz, trupa romaneasca din zona downtempo/ neo-folk si va continua cu picnic urban, multe comedii, muzica live si o sesiune de gatit sub cerul liber gustari “de iarba verde”.
       
Biletele pentru ShortsUP Open Air de sambata pot fi cumparate in seara evenimentului, de la Cinema Uranus, si costa 20 de lei. Acestea ofera acces la programul intregului eveniment, alcatuit din concert si filme.

Uranus 144 (fostul E-Uranus) este cinematograful in aer liber situat intre Casa Poporului si Piata de flori George Cosbuc (in spatele The Ark).
 

Trei zile de muzica buna la Ciuc Summer Fest
 

La sfarsitul acestei saptamani se va desfasura in Bucuresti si festivalul Ciuc Summer Fest, care va aduce la Zone Arena mai mult de15 show-uri electrizante. Printre artistii si trupele care vor canta in festival se numara Faithless, Pink Martini, dar si romanii de la Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, Kumm, E.M.I.L.

Portile festivalului se vor deschide zilnic in jurul orei 17:00, iar primul concert al serii va inceape in jurul orei 18:00. Artistii care sunt cap de afis in fiecare zi vor iesi pe scena la ora 21.00  pentru a incheia seara.

Potrivit organizatorilor, biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau din libraria Carturesti Verona, iar incepand de marti, 12 iulie, si de la casa de bilete a complexului Zone Arena, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

De asemenea, in zilele de Ciuc Summer Fest biletele vor fi disponibile la intrarea si in zona de festival, la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei. Miercuri, 14 iulie, de la casa de bilete Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona bilete la pret redus, pentru fiecare zi de festival.
 

Sursa foto : andreeamira.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea