De prin lume adunate

#filme in aer liber #filme parc #filme #caravana filmelor

Filme in aer liber in Parcul Tineretului

Productii semnate de mari regizori, precum Pedro Almodovar si Wes Anderson, dar si filme romanesti multipremiate, cum este pelicula "Pozitia Copilului", castigatoarea Ursului de Aur de la Berlin anul acesta. De asta vor avea parte bucurestenii si nu numai incepand de maine seara, 21 iulie, si pana duminica, 18 august, in Parcul Tineretului.

Proiectul "Cinema in aer liber" apartine asociatiei culturale Metropolis, iar caravana filmelor a trecut in acest an prin orasele Brasov si Sibiu. Acum a venit randul Bucurestiului, locatia aleasa de organizatori fiind Parcul Tineretului, intrarea de la Liceul Sincai.

Practic aici de maine, 21 iulie, si pana duminica, 18 august, aici vor rula o serie de filme premiate in cadrul unor festivaluri internationale, iar intrarea este libera.

Proiectul "Cinema in aer liber" beneficiaza de un echipament audiovizual performant si inovator, cu un proiector special de 17 000 de lumeni si un ecran gonflabil inalt de 9 metri si lat de 13 metri.

Ce filme vei putea urmari in saptamana 23-28 iulie

Marti, 23 iulie

Ora 21:30 - In Casa

Filmul lui Francois Ozon este realizat dupa o poveste adevarata a unui baiat de 16 ani care incepe sa scrie eseuri pentru scoala dupa ce patrunde in casa unui coleg de scoala. Eseurile sale sunt declicul pentru o serie de intamplari scapate de sub control.

Miercuri, 24 iulie

Ora 21:30 - Pozitia Copilului

Filmul lui Calin Peter Netzer, premiat anul acesta cu Ursul de Aur la Berlinale, vorbeste despre relatia pe care o mama dominatoare o are cu fiul ei adult. Pelicula vorbeste despre traumele sufocarii copiilor prin prea multa dragoste.

Joi, 25 iulie

Ora 21:30 - Nascut a doua oara

Aceasta pelicula este prezentata in avanpremiera in Romania si este o poveste frumoasa de dragoste, ai carei protagonisti sunt Penelope Cruz siĀ  Emile Hirsch, cunoscut pentru rolul din filmul "Into the Wild".

Vineri, 26 iulie

Ora 21:30 - Superstar

O alta avanpremiera la noi, Superstar spune povestea unui barbat care lucreaza intr-o uzina de reciclare si care, peste noapte, descopera ca a devenit faimos.

Sambata, 27 iulie

Ora 21:30 - O afacere regala

Nominalizat la Oscar pentru "Cel mai bun film strain", filmul lui Nikolaj Arcel esteĀ  povestea adevarata a unui om obisnuit care castiga inima reginei si porneste o revolutie.

Duminica, 28 iulie

Ora 21:30 - Aventuri sub clar de luna

O comedie romantica in care joaca trei dintre "greii" de la Hollywood: Bruce Willis, Bill Murray si Edward Norton.



Sursa foto: ziarulactualitatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea