De prin lume adunate

#padina fest #festivaluri munte #festivaluri weekend #festivaluri mare

Festivaluri la munte si la mare in acest weekend

Vrei sa fugi de canicula din marile aglomerari urbane si sa faci o mica escapada la munte sau la mare? Ei bine, e cazul sa nu mai eziti si sa iti faci rapid bagajele. In acest weekend poti avea parte de multa distractie fie ca mergi la munte, fie ca mergi la mare, deoarece aici te asteapta numeroase festivaluri. Iata la ce evenimente poti participa in acest weekend:

1. Padina Fest


Padina Fest, un festival organizat in Muntii Bucegi, a debutat inca de miecuri, 30 iulie. Padina Fest se afla la cea de-a patra editie. Daca esti dornic de adrenalina sau vrei pur si simplu putin divertisment, poti trage o fuga la acest festival, care va dura pana duminica, 4 august. La Padina Fest se vor organiza activitati montane, concerte, dar si numeroase intreceri sportive.

Pentru a economisi bani, organizatorii pun la dispozitia clientilor o zona de camping. Pretul unui abonament pe toata durata festivalui este de 35 de lei.

2. Festivalul Folk You


De joi, 1 iulie, la Vama Veche a debutat cea de-a opta editie a Festivalului Folk You. Pe scena anul acesta vor urca artisti de renume, precum Andrei Paunescu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Vita de Vie, Celelalte Cuvinte, Emeric Set, Nicu Alifantis & Mozaic Band, Gheorghe Zamfir, Tudor Gheorghe, Rona Hartner, Ducu Bertzi & Mihai Nenita, Mircea Baniciu sau Florin Chilian.

Festivalul Folk You a fost organizat pentru prima oara in anul 2005, la Vama Veche, de catre Florian Pittis.

3. Expozitie-labirint la Muzeul Astra


Muzeul Astra in aer liber din Dumbrava Sibiului va organiza, incepand de sambata, 3 iulie, timp de trei saptamani, o expozitie dedicata folclorului romanesc, ce va avea forma unui labirint si se va intinde pe o suprafata de 600 de metri patrati.

4. "Ziua Porţilor Deschise" la Sarmizegetusa


Situl arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa isi va deschide portile duminica, 4 iulie. Astfel ca turistii vor avea ocazia sa viziteze perimetrul fostei capitale a Daciei Romane, alaturi de un ghid specializat, incepand cu ora 14.00, in amfiteatrul roman, unde va avea loc si un spectacol de lupte cu gladiatori.



Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea