De prin lume adunate

#peninsula targu mures #stufstock #festivaluri

Festivaluri la care poti merge in a doua parte a lunii august

In a doua parte a lunii august ai ocazia sa mergi la mai multe evenimente si festivaluri, precum Dark Bombastic Evening sau Stufstock. Iubitorii de muzica pot sa-si petreaca cateva zile in locatii precum Targu Mures sau Alba Iulia pentru a participa la festivalurile care se desfasoara aici. Pe langa concerte, au loc concursuri, expozitii si alte evenimente legate de mediu, fotografie, teatru si altele.



Iata in continuare cele trei festivaluri din a doua jumatate a lunii august, desfasurate la final de vara:


Festivalul Dark Bombastic Evening


Pe 19 si 20 august 2011 are loc la Alba Iulia cea de-a treia editie a festivalului Dark Bombastic Evening. Evenimentul este dedicat muzicii underground si a debutat la Bucuresti. In 2009 Dark Bombastic Evening s-a desfasurat in Silver Church, iar in 2010 la Kulturhaus .

Editia din 2011 se anunta a fi cea mai complexa de pana acum si va fi gazduita in Centrul Cultural Poarta 7. La eveniment vor participa trupele: Roma Amor (Italia), Draconian (Suedia), Vulture Industries (Norvegia), Hexvessel (Finlanda/ Marea Britanie), Alcest, Les Discrets si Year of No Light (Franta), Dirty Granny Tales (Grecia), Rome (Luxemburg), Loell Duinn (Croatia) si, din Romania, Dordeduh si Sunset in the 12th House.

Daca vrei sa te distrezi in weekendul care vine, mergi in Alba Iulia si profita de acest festival desfasurat in centrul orasului.


Festivalul Peninsula (Tuborg Green Fest Peninsula)


Spre finalul lunii august, intre 25 si 28 august, are loc la Targu Mures cea de-a noau editie a Festivalului Peninsula. Festivalul se anunta ca fiind cel mai amplu eveniment muzical din Romania, care va cuprinde aproape 70 de concerte. Trupele care vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula sunt:

  • 25 august: Guano Apes , K's Choice, Zdob si Zdub, R.O.A., Stereo Palma
  • 26 august: Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Reality Engine, Grimus, Les Elephants Bizarres , The MOOoD, Tündérground
  • 27 august: Nick Warren, Subscribe, Şuie Paparude, Luna Amară
  • 28 august: Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga , Borgore, Toulouse Lautrec.


In cadrul evenimentului vor mai avea loc concursuri de design si protejare a mediului. In cadrul sectiunii Festival Park au fost selectate 30 de ONG-uri cu programe diversificate (informare si consiliere in cariera, anti-SIDA, jocuri de carti (crash simulator), concurs de sarit coarda, extreme frisbee etc.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului, 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.


Festivalul Stufstock Rockarte


Festivalul Stufstock (redenumit Stufstock Rockarte) vine in acest an cu cea de-a IX-a editie. Pe plaja de la Vama Veche turistii si participantii la festival vor avea parte de o saptamana de rock, film, teatru si fotografie. Festivalul se desfasoara in perioada 21 - 29 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea