De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti # evenimente iunie

Festivaluri de iunie in Bucuresti

In iunie, in Bucuresti ai parte de numeroase festivaluri si evenimente interesante. De la concerte, spectacole de teatru, pana la moda, lansari de carte sau targuri de mestesugari, in Bucuresti programul se anunta incarcat pentru luna iunie.

Festivalul Comediei Romanesti FestCO

Desfasurat in perioada 9 - 16 iunie, FestCO isi propune sa continue promovarea dramaturgiei romanesti si a celor mai bune spectacole ce au la baza texte de comedie romaneasca.

FestCO are ca scop promovarea dramaturgiei romanesti si a celor mai bune spectacole care au la baza texte de comedie romaneasca. Cele opt editii desfasurate pana acum au reunit trupe de teatru din tara si din strainatate, atat teatre de stat cat si companii independente.

International Romani Art Festival

Ajuns la cea de-a sasea editie, International Romani Art Festival, se muta la Bucuresti, la Gradina Uranus, unde se desfasoara, ca in fiecare an, un program cultural bogat caree reuneste reprezentatii artistice si mestesug din toate genurile si formele, dar si artisti din 11 tari.

Muzica, dans, teatru, film, fotografie, moda, lansari de carte, prestatii stradale si targuri de mestesugari sunt printre activitatile organizate anul acesta pentru persoanele private de libertate.

Primul artist confirmat la IRAF este Lulo Reinhardt, un maestru al chitarii acustice. Alti artisti care vor incanta publicul sunt: Taraf de Haidouks (Romania), Vrelo (Bosnia), Lemon Bucket Orchestra (Canada).

Ost Fest 2012

Numit initial OST Mountain Fest, festivalul a debutat in 2010 la Busteni, cea de-a doua editie, din vara anului trecut, a avut loc la Rasnov, unde au concertat peste 30 de trupe rock din Romania si din strainatate. Festivalul de anul acesta se desfasoara la Bucuresti, iar formatiile canta pe scena amenajata la Romexpo.

In program: Armies of Enlil, Psychogod, White Walls, Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Motley Crue, Infected Rain, Finsterforst, Warchant, Thrnafire, Claymore, Desant, Mystery, HolyHell, Trooper, Europe, Manowar, Steelborn, Addiction, Syn Ze Sase Tri, Gothic, Incipient, Reborn, Metrock, Lake of Tears, W.A.S.P., Megadeth, Motorhead, Tiarra, Khors, Code Red, Shifting Sands, Voodoo.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea