De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #festivaluri bucuresti #evenimente bucuresti

Festivaluri de iulie in Bucuresti

Luna iulie aduce in Bucuresti o serie de evenimente interesante pe care sa nu le ratezi. Festivaluri de muzica, teatru, cinema in aer liber sau demonstratii aviatice sunt doar cateva festivaluri unde poti merge cu prietenii.

B'estfest Summer Camp 2012

Cea de-a cincea editie a festivalului are loc in perioada 6 - 8 iulie, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. Pe islazul comunei Tunari se vor gasi scene in aer liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si zone de camping.

Printre numele confirmate, la editia din acest an, se numara: Garbage, The Qemists, Kreator, Moonspell, Stanton Warriors, Milow, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Modestep, Pulp, Caro Emerald, Andy C, Meshuggah, Dope D.O.D, Skindred, Tristania, Trolley Snatcha, Royksopp.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti organizeaza anul acesta intre 21 si 22 iulie, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa mult asteptatul eveniment Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition.

Acest eveniment se anunta a fi cel mai mare spectacol aerian din Romania, la care si-au anuntat pana acum prezenta doua dintre formatiile de elita la nivel mondial in acrobatii aeriene, Frecce Tricolori si Turkish Stars, alaturi de care vor evolua cei mai buni profesionisti ai aviatiei civile sportive si militare din Romania. La Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2012 vor mai evolua Icarii Acrobati, Romanian Hawks, Fortele Aeriene Romane (Puma, soim, LanceR, Iak-52), Aeroclubul Romaniei, Flying Bulls sau Tarom.

Bucurestiul lui Caragiale

Festivalul "Bucurestiul lui Caragiale", organizat la implinirea centenarului marelui dramaturg, va avea loc, in premiera, intre 9 iunie si 20 septembrie.

Printre spectacolele pe care le poti vedea la acest festival se numara "O noapte furtunoasa", "O scrisoare pierduta", "D'ale Bibicilor lui Caragiale", "Umor, amor, fior de dor in Bucuresti", "O noapte calduroasa", "Momente si schite alb-negru", "Personaje, locuri si obiceiuri din Bucurestii lui Caragiale", "Caragiale si presa", "Caragiale si politica", "Cupletele de la Union", "Mofturi la Union" sau "D'ale Carnavalului".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea