De prin lume adunate

#bijuterii #martisor #martisoare #festivalul primaverii #Galeria Dalles #martisoare sculptate

Festivalul primaverii se sarbatoreste la Galeria Dalles

Zapezile au trecut, vantul s-a domolit, iar frigul lasa, incet-incet, loc caldurii si primelor raze de soare care ne vestesc un nou inceput – primavara! Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, ”Festivalul Primaverii”, de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie.

La targul ”Festivalul Primaverii”, veti gasi: martisoare sculptate in lemn de tei, cires sau prun, fiecare venind cu povestea lui - cocosul (care reprezinta speranta) sau bufnita (un simbol al intelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu patrund), martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.

Fetele care doresc sa fie in ton cu natura vor gasi la Galeria Dalles bentite atent manufacturate, adevarate coronite cu flori de primavara, accesorii hand made cu influente etno reinventate din tesaturi populare, bucati de postav, transformate in coliere si braie vesel colorate.

Cei care indragesc decoratiunile vor gasi aici lampi din metal si sticla cu elemente florale, vase din sticla manuala, colorata in masa sau pictata si innobilata cu foita de aur.

In anotimpul frumusetii, domnii au la dispozitie o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot darui, alaturi de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipretioase aduse din indepartatele tinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale.

Targul „Festivalul Primaverii” de la Galeria Dalles este deschis intre 25 februarie si 8 martie, de la 10:00 dimineata la 8:00 seara.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea