De prin lume adunate

#evenimente #sala dalles #targ #martisor

Festivalul Primaverii la Sala Dalles

In perioada 11 februarie – 8 martie, Galeria Dalles va invita la Festivalul Primaverii , unde vei celebra trei sarbatori marcante ale primaverii: Martisorul, Dragobetele si Sfantul Valentin , toate sub un concept nou, "verde" care sa le ofere bucurestenilor bucuria traditiei, a reinvierii naturii si a dragostei sarbatorita romaneste dar si in stil american.

Evenimentul va avea loc in cadrul Galeriei Dalles, spatiu pozitionat central si usor accesibil vizitatorilor. Galeria este renovata la inceputul anului 2008 si este adusa aproape de forma ei initiala din punct de vedere arhitectural.

Festivalul Primaverii este evenimentul inceputului de an care propune vizitatorilor cea mai mare expozitie cu vanzare de traditionale martisoare si felicitari realizate manual de artisti plastici, aranjamente florale si cadouri pentru cei indragostiti: bijuterii, cosmetice, cadouri surpriza, carti frumoase, confiserie si ceaiuri aromate. 

Cei care vor pasi pragul targului vor intra in atmosfera Bucurestiului interbelic, putand imortaliza momentul in cadru studioului foto . Tot aici indragostitii cu  "gusturi clasice" pot sa-si faca cadoul perfect si anume portretul iubitului, iubitei realizat pe loc sau dupa fotografie de artistul portretist invitat.

Pentru fiecare produs cumparat, clientii nostri vor primi biletul de tombola care le vor da posibilitatea sa castige cadouri variate. Festivalul Primaverii este deschis in intervalul orar 10:00-20:00, iar intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea