De prin lume adunate

#evenimente #festival #evenimente bucuresti #festivalul primaverii #targuri martisor

Festivalul Primaverii in Bucuresti

De Martisor, in Bucuresti au loc numeroase targuri si evenimente unde vei gasi cele mai potrivite martisoare si cadouri pentru doamne si domnisoare. Oferta este extrem de variata, de la clasicele martisoare, pana la martisoare din ceramica, din pietre pretioase sau sticla.

La aceste targuri vei gasi si martisoare gastronomice, mirodenii si dulciuri din pasta de migdale sau martipan.

Festivalul Primaverii la Sala Dalles

Imbraca hainele de primavara si vino la Galeria Dalles pentru a te bucura de primele semne ale renasterii naturii la Targul de Martisor Festivalul Primaverii.

Pe langa martisoarele clasice, la targul de la Galeria Dalles vei gasi martisoare din ceramica, sticla, cioplite in lemn, din aur si argint si chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, precum anasonul si scortisoara, dulciuri siciliene din pasta de migdale, dulciuri personalizate din martipan sau partiaj sau ciocolata italieneasca.

In cadrul targului va avea loc si expozitia cu vanzare a Fundatiei "Chance for life" unde vei putea gasi martisoare si felicitari confectionate manual de tinerii cu dizabilitati din centre de plasament.

In cadrul targului, vor mai avea loc si ateliere de aranjamente florale sau de pictura ceramica. De asemenea, vizitatorii pot participa la o tombola cu premii surpriza, in zilele de 1 si 8 martie.

Targul de Martisor de la Galeria Dalles este deschis pana pe 8 martie, intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea este libera.

bucuresti in martie

Pana pe 30 martie, bucuresti , editia de martie", un eveniment care creeaza cadrul perfect pentru alegerea cadourilor lunii martie. Cu bun gust si rafinament, intr-un spatiu diferit de cel al clasicului targ de primavara, sunt prezentate martisoare traditionale si accesorii vintage, obiecte artistice decorative, carti de colectie si tablouri.

Daca nu aveti timp sa treceti pragul Elite Art Gallery puteti vizita si magazinul virtual, care ofera idei de cadouri originale pentru persoanele iubite.

Targ pentru femei, pe banii barbatilor la Sun Plaza

"Targul pentru femei, pe banii barbatilor" este locul de rasfat al femeilor la inceputul primaverii. La Sun Plaza Shopping Center, barbatii vor gasi cele mai inspirate martisoare si cele mai inedite cadouri pentru femeile dragi.

Traditia spune ca cei care poarta martisoare sunt feriti de rele si boala si le merge bine tot anul, asadar mergi in Sun Plaza si alege cele mai interesante martisoare.

La "Targul pentru femei, pe banii barbatilor", gasesti martisoare clasice si handmade, bijuterii din pietre pretioase, obiecte realizate de artisti plastici si populari, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat.

Targul Boierului la Muzeul Taranului Roman

In perioada 1 - 4 martie, la Muzeul Taranului Roman are loc Targul Boierului, editia speciala de martie. La targ vei gasi martisoare pentru toate gusturile si buzunarele. Din oferta nu lipsesc nici martisoarele gastronomice, la mare cautare de doamne si domnisoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea