De prin lume adunate

#dracula #evenimente #festival #evenimente bucuresti #festivalul dracula revolution

Festivalul "Dracula Revolution" in Bucuresti

In perioada 30 martie - 1 aprilie, in Bucuresti, in Parcul Palatul Copiilor are loc festivalul " Dracula Revolution".

Iris, Directia 5, Cargo, Changing Skins si Voodoo sunt artistii care vor participa la Dracula Revolution. Show-ul presupune o instalatie de sunet de 40.000 Watti, scena de 120 metri patrati, instalatie de lumini ultramoderna, lasere, focuri de artificii si trupe pe masura.

Voia buna va fi asigurata in incinta locatiei de o echipa de clovni, de mimi si de Dracula, mascota oficiala a festivalului, impreuna cu vampiritele lui.

Parcul de distractie va contine o multime de utilaje moderne, unele dintre ele, pentru prima data in Romania. Pentru iubitorii de filme, vom avea si un cinematograf mobil 7D. In fiecare locatie se vor organiza zone de prezentare pentru expozitii auto si moto.

In cadrul evenimentului este deschis si un restaurant, pentru pofticosi. Restaurantul va avea o capacitate de 4.000 de locuri, iar aici se vor servi mancaruri traditionale romanesti, unguresti si germane, precum si bauturi alcoolice, bere, vin, sucuri.

Pe langa restaurant, vor fi amplasate rulote cu cozonac secuiesc, pui rotisati, produse din peste, clatite , gogosi si alte produse de patiserie. Vor fi organizate si standuri pentru prezentarea si comercializarea produselor autentice romanesti. In acest fel se va promova cultura romaneasca.

De asemenea, vor fi organizate si standuri pentru prezentarea celor mai pitoresti locuri din tara, precum si a monumentelor istorice.

Programul festivalului:

Vineri, de la ora 17:00:


Talente locale
Timbersport Show - concurs de taiat lemne
Claudiu Mirea si Powerstation
Iris

Sambata, de la ora 14:00:

Concurs de gatit
Talente locale
Tribute to AC/DC Cover Band
Cargo

Duminica, de la ora 14:00:

Concurs de gatit
Talente locale
Voodoo
Changing Skins
Directia 5.

Esti astfel asteptat la un eveniment special, in aer liber, alaturi de intreaga familie si de prieteni. Vei petrece momente placute in aer liber si te vei bucura de concerte si bunatati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea