De prin lume adunate

# teatru bucuresti #teatru forum #festivalul de teatru forum

Festivalul de Teatru Forum la Bucuresti

Festivalul de Teatru Forum isi deschide portile la Cafe Godot Teatru, intre 12 si 14 iulie 2012. Cortina se va ridica joi, incepand cu orele 18.00, iar vineri si sambata incepand cu orele 16.30, pentru noua piese de teatru forum.

Piesele de teatru sunt prezentate de Chance for Life, Habitat for Humanity Romania, Fundatia Estuar, Salvati copiii, elevi si facilitatori ai scolii de Teatru Forum si 10 voluntari SEV ai Asociatiei A.R.T. Fusion din cinci tari ale Europei.

A.R.T. Fusion, impreuna cu partenerii sai, urca pe scena pentru a aduce in atentia publicului spectator probleme actuale ale societatii noastre. Astfel, sunt prezente teme precum violenta in familie, abuzul de putere in institutii de invatamant, violenta in scoli, incalcarea drepturilor copiilor, trairea la limita saraciei in Romania, drepturile minoritatilor.

Impreuna isi doresc sa se implice, sa spuna cu voce tare ce se intampla in jurul nostru si sa ii invite si pe ceilalti sa li se alature. Piesele de Teatru Forum sunt o invitatie deschisa catre spectatori sa reflecteze, sa se transpuna in pielea personajelor si sa gaseasca ei o solutie.

Festivalul de Teatru Forum este parte a proiectului Take ARTitudine, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune. Prima editie a Festivalului de Teatru Forum "Ia ARTitudine" incheie proiectul pilot scoala de Teatru Forum sustinut de Campania de strangere de fonduri Azi, Cina la Mine.

Programul festivalului:

12 iulie
18.00 – 19.45: "Balet sau nu!", Colegiul Tehnic Traian
20.00 – 21.15: "Alegerea", Salvati Copiii Bucuresti

13 iulie
16.30 – 18.00: "Las' ca se rezolva!", CN Anastasescu, Rosiorii de Vede
18.15 – 19.45: "Copiii joaca Teatru Forum", Chance For Life
20.00 – 21.30: "Sansa la metru patrat", Habitat For Humanity

14 iulie
17.00 – 18.00: "Intersectie cu un sigur sens", Fundatia Estuar
18.15 – 19.45: "Gica contra", Salvatii Copiii Iasi
20.00 – 21.45: "Interzis!", A.R.T. Fusion.

Asadar, daca vrei sa te implici intr-un eveniment social, incepe prin a participa la festivalul de teatru "Forum".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea