De prin lume adunate

#festival #carte #arta #palatul sutu #muzeu

Festivalul Carte si Arte la Palatul Sutu

In perioada 23 - 26 septembrie, bucuresti va fi gazda festivalului "Carte si Arte". Cele patru zile ale evenimentului vor fi destinate unor momente culturale distincte precum pictura, carte, muzica, film si arte martiale .

Desfasurat anul acesta sub motoul "arta de a fi tanar", festivalul este dedicat tinerilor de orice varsta. Organizatorii ii invita pe tineri sa ne arate cum sa ramanem noi insine dar sa fim si parte a lumii in care traim. Astfel ne vom pastra frumusete unica, tineretea fizica si spirituala.

Printre evenimentele care vor avea loc in cadrul festivalului se numara Atelierul de pictura si lansarea revistei "Pe un picior de plai". Tot in cadrul festivalului va avea loc si expozitia de fotografie si impresii de calatorie "In jurul lumii cu exploratoarea Uca Marinescu"  si un concert de muzica de camera .

La Muzeul Municipiului Bucuresti va rasuna muzica bizantina si concertele de jazz. Vor mai avea loc demonstratii de arte martiale, iar sensei Florin Popescu va face o demonstratie de Aikido .

Intrarea la festival este libera. Programul de vizitare este de joi pana sambata, intre orele 10.00 - 20, iar duminica pana la ora 16.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea