Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

#teatru #bucuresti #arte #festival

Festivalul Artelor Bucuresti

Asociatia pentru Viitorul European al Romaniei, Agentia de Spectacole De Alvare Consulting si Asociatia Culturala Maria Domina, organizeaza in perioada 2 - 9 Noiembrie,  Festivalul Artelor Bucuresti.

Festivalul Artelor Bucuresti, este primul festival particular, ce isi propune sa  realizeze un discurs cultural coerent, punand accentul pe adevaratul spirit al romanilor, cultura, valorile, obiceiurile si traditiile lor. Acest eveniment este un context prin care tinerii talentati, sa fie valorificati si recunoscuti, un pas inainte catre  afirmare, cu toate exigentele impuse de noua era Europeana.
 
Presedintele festivalului, domnul Pepino Popescu, Presedintele Onorific, Maestrul Radu Beligan alaturi de comitetul organizatoric, format din profesionisti in domeniu, au decis ca aceasta sarbatoare a artelor sa se desfasoare din doi in doi ani, oferind publicului posibilitatea de a cunoaste si intelege valorile  traditionale spirituale incontestabile.

Programul editiei din acest an, se adreseaza in special melomanilor si iubitorilor de arta, si cuprinde evenimente muzicale traditionale, clasice, piese de teatru, opera, opereta,  recitaluri instrumentale, lansare de carte, expozitii de fotografie, pictura, si arta iconoclastica.

Pe scenele lacaselor de cultura din Bucuresti ( Teatrul National de Opereta , Opera Nationala Romana, Sala Radio, Sala Mare a Palatului, Sala Mica a Palatului), vor evolua artisti  de renume precum, dirijorul Misha Katz, pianistul Dan Grigore, Corul de Camera Madrigal, maestrul Tudor Gheorghe, actorul Florin Piersic, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Dan Puric, Corul Patriarhiei Romane, Orchestra Nationala Radio, actorul Dorel Visan, si altii.

Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, in reteaua Eventim ( Germanos), Magazinul Muzica, sau pot fi rezervate online pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro.
    
Preturile variaza in functie de categoria de loc, incepand de la 40 RON si ajungand pana la 130 RON pentru categoria V.I.P.. De asemenea, prin intermediul portalului www.vreaubilet.ro, se pot face rezervari de abonamente valabile doar pentru spectacolele de la Sala Mare a Palatului.

Acestea au preturi cuprinse intre 200 si 400 RON, elevii, studentii si pensionarii beneficiind de reduceri , astfel ca valoarea unui abonament este de 80 RON.

Programul festivalului:

 

Duminica  - 2 Noiembrie

Sala Mare a Palatului, ora 19:00

Concertul de deschidere-Orchestra Radio

Luni – 3 Noiembrie

Sala Mare a Palatului, ora 19:00

Premiera “Taina Cuvintelor”

Opera Nationala Bucuresti , ora 19:00

“Straini in noapte”

Marti – 4 Noiembrie

Sala Mare a Palatului, ora 19:00

"Traditii si obiceiuri populare”

Ansambluri si grupuri folclorice din diferite regiuni.

Sala Mica a Palatului, ora 19:00

"Confesiuni despre Viata si Arta”

Urmat de Lansarea Manuscrisului

"Note de insomniac”

Radu Beligan - Editie limitata

 Teatrul National de Opereta, ora 19:00

"Romania zilelor albastre”

Miercuri – 5 Noiembrie

Sala Mare a Palatului , ora 19:00

Concert Coral

Corul National de Camera Madrigal

Dorel Visan recital,

poemele “Decebal” si “Luca Arbore” de Mihai   Eminescu

Joi – 6 Noiembrie

Sala Mare a Palatului, ora 19:00

"Omul din La Mancha” – Premiera

Sala Mica a Palatului, ora 19:00

Recital de pian Ioana Delioran;

Recital Alexandra Velniciuc .

Expozitie de pictura;

Vineri – 7 Noiembrie

Sala Mare a Palatului, ora 19:00

Suita scenica “Peer Gynt”

Orchestra Filarmonicii Muntenia;

Sambata – 8 Noiembrie

Sala Mica a Palatului, ora 19:00

Recital de vioara Alexandru Tomescu, detinator al viorii Stradivarius

La pian Horia Mihail.

Duminica – 9 Noiembrie

Sala Mica a Palatului, ora 19:00

Corul Patriathiei Romane;

Confesiuni: Dan Puric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea