De prin lume adunate

#festival #jazz #sibiu

Festival de jazz la Sibiu

In perioada 15 - 17octombrie la Sibiu are lo o noua editie a festivalului international Jazz and More . Ca si in anii trecuti muzicienii invitati aduc pe scena festivalului sonoritati incomode, directe, inteligente, care provoaca discutii si ridica semne de intrebare.

Jazz And More este singurul festival international de muzica contemporana , jazz, muzica improvizata, artrock, muzica electro -acustica, care se desfasoara anual in Sibiu. Festivalul este dedicat prezentarii creatiilor muzicale ale artistilor romani si straini. Are ca scop crearea unui cadru special pentru promovarea genurilor muzicale contemporane creative si a schimbului de idei.

Jazz And More va prezenta intre 15 si 17 octombrie, la Teatrul Gong din Sibiu, importanti muzicieni din Romania si strainatate. Obiectivul festivalului este acela de a prezenta genuri muzicale cat mai diverse ca abordare artistica, propunandu-se concepte noi si creatii originale ale unor artisti cu experienta bogata in jazzul contemporan si muzica improvizata.

Artisti din Romania, Germania, Australia, USA, Grecia, Finlanda, Anglia, Polonia, vor fi invitati sa-si prezinte ultimele creatii muzicale. Concertele vor avea loc la Teatrul Gong, incepand cu ora 15.00.
 

Biletele pentru concertele de la Teatrul Gong se vor pune in vanzare in zilele de 11, 12 octombrie intre orele 18.00 si 19.00 in holul Teatrului Gong. Costul unui bilet pe seara este 35 lei, iar un abonament pe cele trei seri este 80 lei. Exista deasemenea bilete cu pret redus pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati la pretul de 30 lei, respectiv 65 lei abonamentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare