De prin lume adunate

#femei celebre pe divan #carte #prezentare #recenzie #autor #catherine siguret #timp liber. divan

"Femei celebre pe divan" de Catherine Siguret

Femeile celebre au marcat secolul XX cu frumusetea, talentul, gandirea si personalitatea lor. Colette, Virginia Woolf, Marlene Dietrich , Josephine Baker , Simone de Beauvoir, Édith Piaf, Maria Callas , Jackie Kennedy , Dalida, Francoise Sagan, Lady Diana, protagonistele cartii de fata, au fost modelele vremii lor, starnind pasiunea si entuziasmul admiratorilor.

Adeseori insa, imaginea etalata in public era doar o simpla masca, dincolo de care se aflau angoase, tensiuni si dureri felurite.

Unsprezece psihanalisti, psihiatri si psihologi analizeaza destinul acestor femei de exceptie, decupand din acesta franturi mai putin cunoscute si oferind cititorului o perspectiva inedita asupra conflictelor lor intime si a vietilor private zbuciumate.

Reconstituirea in maniera jurnalistica a biografiilor se impleteste cu analiza psihologica subtila, intr-un text captivant despre fata nevazuta a succesului si povestile de viata adevarata din spatele scenei.

Cartea femei celebre pe divan a aparut la editura Curtea Veche in colectia Femei celebre. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea