De prin lume adunate

#bijuterii fimo #tutorial fimo #pasta fimo #magazin fimo #fimo online #handmade fimo #fimo #accesorii fimo #gemsale.ro

Vrei sa fii unica? Foloseste pasta Fimo pentru a realiza cele mai cool accesorii!

Vrei sa fii unica? Foloseste pasta Fimo pentru a realiza cele mai cool accesorii!

ADVERTORIAL

Iti plac accesoriile colorate, unicat, dar nu gasesti intotdeauna ceea ce iti doresti in magazine? Fimo este aici ca sa te ajute! In ultimii ani, accesoriile din Fimo au devenit foarte apreciate, intrucat sunt originale si pot schimba radical aspectul unei tinute banale. Fimo este un material asemanator plastilinei pe care o foloseai in copilarie, cu diferenta ca din Fimo poti realiza tot felul de accesorii si figurine care vor dura o viata.

Fimo este un material asemanator plastilinei pe care o foloseai in copilarie, cu diferenta ca din Fimo poti realiza tot felul de accesorii si figurine care vor dura o viata. Pe langa faptul ca poti realiza inele, brose, cercei si alte accesorii pentru tine, poti folosi Fimo pentru a-ti incepe propria afacere profitabila. Nu putine sunt persoanele care si-ar dori sa se faca remarcate cu ajutorul unor accesorii deosebite si ar cumpara produse gata facute.

Ce poti realiza din pasta Fimo

Daca intri pe site-ul gemsale.ro si comanzi unul dintre pachetele de pasta Fimo, poti crea tot ce iti trece prin cap. In general, accesoriile din Fimo au cel mai mare succes, deoarece pot fi afisate cu mandrie in public, insa creatiile din Fimo nu se opresc aici.

Daca esti pasionat de obiecte handmade, poti realiza din Fimo cadouri senzationale de Craciun, magneti de frigider, figurine pentru ornarea bradului, decoratiuni si nasturi, printre altele.

Magazinul online gemsale.ro iti pune la dispozitie pasta Fimo din toate aceste categorii. Nu cunosti diferenta dintre materiale?

Iata care sunt caracteristicile lor:

Fimo Classic este o pasta ce se remarca prin stabilitatea buna a formei si o calitate superioara a lucraturii. Pachetul de Fimo Classic contine 24 de culori senzationale, cu care poti modela accesorii moderne, jucarii de mici dimensiuni, figurine, brelocuri, martisoare sau orice alt obiect ce poate fi obtinut prin modelare. Iata un exemplu de ce fel de minunatii poti realiza cu ajutorul pastei Fimo Classic:

 
Fimo Soft, pe care il gasesti pe site-ul gemsale.ro, este matasos, fin si usor de amestecat. Cele 10 culori ale pachetului Fimo Soft sunt magnetizante.
 
Daca vrei sa obtii efecte surprinzatoare cu ajutorul pastei Fimo, alege pachetul Fimo Effect. Acesta are 7 efecte diferite, de la metalic la nightglow.
 
Vrei sa modelezi trasaturi de papusa? Atunci ai nevoie de Fimo Puppen, disponibil in nuante delicate de portelan.
 
Pasta pentru modelare Fimo Air a fost special conceputa pentru uscare la aer. Daca vrei sa intri in posesia ei, acceseaza gemsale.ro si alege ce model vrei.
 

Cui se adreseaza pasta Fimo

Pasta Fimo se adreseaza tuturor persoanelor carora le place sa modeleze si sunt creative. Te regasesti in descriere? Atunci afla ca imaginatia este singura ta limita cand vine vorba despre folosirea pastei pentru modelat Fimo. In plus, pe gemsale.ro gasesti nenumarate accesorii care te vor ajuta sa realizezi bratari, inele, cercei din argint.
 

De unde cumperi Fimo

Fimo este o pasta pentru modelaj pe care o poti cumpara cel mai simplu online. Intra pe gemsale.ro si descopera fantastica lume Fimo. Aici gasesti toate tipurile de pasta Fimo, dar si multe altele. 

Astfel, daca ai dubii referitoare la cum ar trebui sa realizezi minunatele obiecte decorative, pe acelasi site gasesti DVD-uri cu tutoriale, care te ajuta sa descoperi arta modelatului cu Fimo, la un pret de doar 15,90 lei. De asemenea, aici vei gasi si accesoriile potrivite care te vor ajuta sa-ti desavarsesti creatiile, cum ar fi: sabloane, rigle si ustensile speciale, pudre speciale care ofera un aspect stralucitor, deosebit si bureti abrazivi pentru slefuirea si netezirea obiectelor create.

Despre Gemsale.ro

Gemsale.ro este un magazin online cu sediul in Iasi, care iti pune la dispozitie toate sortimentele de pasta Fimo, plus bijuterii din pietre semipretioase, margele din pietre semipretioase, accesorii pentru bijuterii si multe alte lucruri extraordinare.

Sursa foto: //missloony.deviantart.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele