De prin lume adunate

#peroni # expozitie peroni # expozitie instalart #romanian design week

Expozitie de inovatii la Romanian Design Week

Daca vrei sa vezi o colectie care cu siguranta te va suprinde, viziteaza expozitia Instalart/Obiect/002 inspired by Peroni de la Romanian Design Week, oeveniment organizat la Palatul Camerei de Comert Bucuresti pana pe 25 mai.
 
Expoziţia aduce în atenţia publicului cele 7 lucrări selectate în urma competiţiei lansate tinerilor designeri, studenţi la arte, arhitectură sau pasionaţi de design. Proiectele câştigătoare, au fost selectate în urma selecţiei realizate de designerii implicaţi în proiect, Marcel Klamer, Mihai Popescu, Sebastian Barlica și Stefan Barutcieff şi a voturilor din partea publicului.

Lucrările din cadrul expoziţiei sunt: Coffe Table, creată de Ovidiu Valentin Subtire, o masă de cafea cu un design elegant, care are şi funcţia de spaţiu de depozitare; Lopphole, o masa de birou realizată de Madalin Gheorghe, a cărei fluiditate şi eleganţa rezultă din interacţiunea dintre plin şi gol; Apperitavola, o masa sculpturală creată de Silviu Aldea care conferă o notă de ludic şi eleganţă; masa realizată de Emil Daniel Vatavu, care invită utilizatorul la interacţiune şi ale cărei picioare subţiate amintesc de stilul italian al anilor 60; Masa Chimerra Rosso, realizată de Sarah Denis Ambrozie, a cărei formă marchează linia sinuoasă specifică designului italian. 

Lucrarea lui Ionuţ Viorel Piturlea, care reflectă căldură unei case italiene, prin intermediul prismei spiralate, pe muchiile căreia lumina este dispusă; Matterello per farfalle, realizată de Sorin Leonties, un obiect ce crează perfecţiunea formei, creat din pasiune pentru cele 600 de tipuri de paste.

Romanian Design Week 2014, cel mai important eveniment dedicat în exclusivitate designului românesc, care reuneşte lucrările unora dintre cei mai importanţi designeri şi creativi români, va avea loc anul acesta între 16 şi 24 mai şi are ca temă Design în spaţiul public. După ediţia din 2013, care a adus împreună peste 120 de designeri şi mai mult de 10.000 de vizitatori, Romanian Design Week a devenit unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei creative locale. Anul acesta, evenimentul aduce în atenţia publicului  350 de lucrări, 150 de expozanţi şi 60 de evenimente colaterale.

Implicarea Peroni în proiectul realizat alături de Instalart, asociaţia culturală care îşi propune să promoveze şi să susţină artele tridimensionale, vine în continuarea activităţilor prin care brandul şi-a afirmat de-a lungul timpului înclinaţia către design, rafinament, stil şi creativitate, fiind un susţinător al iniţiativelor artistice inspirate de simbolurile stilului Italian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului