INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Expozitia Social Cooking - Romania la Berlin

Pe 14 decembrie, la ora 19.00, are loc la Berlin vernisajul expozitiei colective ''Social Cooking -Romania'' care face parte din proiectul de cercetare cu acelasi nume al grupului de lucru pluridisciplinar ''AG Ostverschiebung'' - alcatuit din Sophia Bickhard, sociolog (Berlin); Raluca Blidar, fotografa (Berlin); Ulrike Ettinger si Dan Mihaltianu, artisti vizuali (Berlin); Miron Schmuckle, artist vizual (Hamburg). Modelul societatii contemporane din Romania constituie fundalul unor analize si reflectii artistice si stiintifice asupra dimensiunii stratificate a conceptului de ''hrana'' (food), concept care se dovedeste a fi un fertil punct de plecare in investigarea analitica a cotidianului si a contextelor sale social-politice structurale . Accentul cade pe anii de dupa revolutia din A89, de dupa caderea Cortinei de Fier, incluzand toate evolutiile implicate pana la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana de la inceputul acestui an. Vor fi expuse lucrari recente, completate de o selectie a unor pozitii artistice din anii `70-`80. In expozitie se regasesc nume sonore ale scenei artistice contemporane: Auditorium Group, Matei Bejenaru, Raluca C. E. Blidar, Geta Bratescu, Candida TV, Ulrike Ettinger, Constantin Flondor, M.A.N. Florian, Ion Grigorescu, Iosif Kiraly, Katharina Koch, Aurelia Mihai, Olivia Mihaltianu, Dan Mihaltianu, Nita Mocanu, Ciprian Muresan, Vlad Nanca, Stefan Rusu, subREAL, Joanne Richardson, Patricia Teodorescu. Artistii de mai sus vor fi reprezentati prin lucrari, instalatii complexe, fotografii, videoreportaje, afise, actiuni de tip performance etc., din care o parte au mai facut obiectul unor ample expozitii prezentate in tara si in strainatate. Expozitia va fi deschisa pana pe 28 ianuarie 2008 la galeria ''Neue Gesellschaft fur Bildende Kunst - NGBK''. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati