De prin lume adunate

#michael shermer #conferinta #eveniment

Eveniment - conferinta Michael Shermer la Bucuresti si Cluj

Asociatia Umanista Romana organizeaza la Bucuresti o conferinta de exceptie cu o personalitate mondiala – Michael Shermer . Evenimentul este dedicat anului Darwin si are loc astazi, 9 septembrie, ora 17.45 in Amfiteatrul Titu Maiorescu al Facultatii de Filozofie din cadrul Universitatii Bucuresti (Splaiul Independentei nr.204).

Conferinta intitulata “De ce conteaza Darwin, argument impotriva designului intelligent” va avea loc si la Cluj pe 11 sau 12 septembrie , potrivit organizatorilor.

Michael Shermer este redactor al revistei americane Skeptic, fondator al The Skeptics Society, scrie lunar pentru revista Scientific American, este profesor adjunct la Universitatea Claremont si a publicat 16 carti.

Printre cele mai cunoscute carti ale lui Michael Shermer se numara: „De ce cred oamenii in bazaconii” tradusa in limba romana la Editura Humanitas - despre pseudo-stiinta, superstitii si confuzii ale timpului nostru, „De ce conteaza Darwin, argumente impotriva designului inteligent ” in curs de traducere in limba romana - in care prezinta motivele pentru care designul inteligent nu este o teorie stiintifica, cum mai multe ramuri ale stiintei converg pentru a sustine evolutia si de ce nu se afla in conflict religia si stiinta sau „How we believe, Science, Skepticism and the Search for God” - in care prezinta teorii despre originea religiilor si de ce cred oamenii in Dumnezeu.

Din cauza faptului ca numarul de locuri este limitat la cca 100, cei interesati sa participe la conferinta, sunt rugati sa trimita o confirmare pe email in care sa precizeze numele si datele de contact la adresa asociatiaumanista@gmail.com.

Michael Shermer despre credinte bizare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea