De prin lume adunate

#unde iesim #evenimente #comediant # Eddie Izzard # Eddie Izzard bucuresti #spectacol Eddie Izzard #comediant Eddie Izzard

Eddie Izzard – show in premiera la Bucuresti!

Luni, 29 aprilie, Eddie Izzard, cel mai cunoscut comediant britanic, va sustine primul sau spectacol in Romania! Evenimentul va avea loc cu casa inchisa, la Sala Palatului din Bucuresti, si face parte din turneul modial Force Majeure, fiind organizat de Livehouse in parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Spectacolul de la Sala Palatului este primul eveniment sustinut de Eddie Izzard in Romania, de altfel artistul reusind sa stranga aici, cel putin pana in prezent, cel mai mare numar de spectatori din tot turneul Force Majeure care cuprinde nenumarate alte show-uri in Europa, Asia, Africa, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia.

Evenimentul este programat sa inceapa la ora 20:00, accesul in sala fiind posibil incepand cu ora 19:00.

Show-ul este structurat in doua parti, fiecare a cate 50 de minute, cu 20 de minute pauza, toti spectatorii fiind rugati sa isi pastreze biletele pe tot parcusul evenimentului pentru a putea reveni in zona de spectacol. Show-ul se va desfasura integral in limba engleza.

Mesajul lui Eddie Izzard pentru fanii sai din Romania:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea