De prin lume adunate

#spectacol #flamenco #dans #festival

Doua generatii de artisti se intalnesc la Festivalul de Flamenco

Ambasada Spaniei in Romania si Institutul Cervantes din Bucuresti te asteapta la Festivalul flamenco Clasic. Evenimentul este dedicat traditiei si actualitatii artei flamenco . Festivalul vaa avea loc in perioada 4 februarie - 8 martie, in mai multe spatii culturale ale Capitalei.

Flamenco a fost declarat, alaturi de Cant de la Sibila din Mallorca si castellets catalane, parte a Patrimoniului Imaterial al Umanitatii.

Astfel, in Bucuresti urmeaza o luna de muzica, dans si film flamenco, pentru toate varstele si iubitorii tuturor genurilor.

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, Ateneul Roman, Sala Radio si Cinema "Elvira Popescu" vor fi gazdele acestui festival.

Primul eveniment al acestei editii este un tablao de flamenco caree propune figuri clasice si tinere talente: cantaor-ul Jesus Chozas, chitaristul Rafael Andujar, bailaor-ul  Juan Manuel Carrillo si bailaora Ana Alonso. Acestia vor prezenta colajul Flamenco en estado puro.
 

Programul evenimentelor:
 

4, 5, 6 februarie, ora 19.30, Sala ArCuB:
Flamenco en estado puro
Tablao flamenco cu Rafael Andujar, Ana Alonso, Juanma Carillo, Jesus Chozas

9 februarie, ora 19.00, Sala Mare a Ateneului Roman:
Recital de chitara: Noua muzica spaniola cu Jose Maria Gallardo del Rey - chitara si Roberto Vozmediano - percutie

10 februarie, ora 19.00: Sala Radio:
Recital de chitara: Iberia , solist Jose Maria Gallardo del Rey - chitara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea