INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Doi dintre noi

Miercuri, 16 Ianuarie 2008 , ora 19:30, la sala Rapsodia (Lipscani 53) a Centrului International de Arta, Compania de Teatru ''Passe-Partout Dan Puric'' prezinta spectacolul ''Doi dintre noi". Protagonistii acestui spectacol sunt tinerii actori Ana Pepine si Paul Cimpoieru . Spectacolul ''Doi dintre NOI'', prezentat in limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa ''Passe-Partout Dan Puric'', prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi. Un '' love story '' clasic, senzual, expresiv desfasurat pe durata parcursa de cand s-a descoperit dragostea si pana azi. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati