De prin lume adunate

#targ #cadouri #mos nicolae

Desaga lui Mos Nicolae la Palatul Copiilor

Pana pe 6 decembrie, la Palatul Copiilor din capitala are loc Targul Cadourilor “Desaga lui Mos Nicolae”. La targ vei gasi jucarii, dulciuri, decoratiuni de sezon, bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, cosmetice, artizanat, produse gravate manual, design vestimentar, incaltaminte, posete, accesorii si multe altele.

La Palatul Copiilor poti sa personalizezi cadourile fie sub forma de modele brodate, disponibile pentru toate varstele si gusturile, fie sub forma de cadouri gravate manual.La targ vei gasi si produse cosmetice naturale pentru ingrijirea corpului.

Desaga este plina si cu produse pentru copii , sub forma de cercei din aur si argint, produse autorizate de catre medicii pediatrii.

De asemenea, te poti bucura de imaginile frumoase ale copilariei prezente sub forma de fototapet pentru camera piticilor.

De la targ nu lipsesc nici jucariile si jocurile: puzzle, masinute radio-telecomandate, plusuri cu personaje din desene animate, produse interactive si educative.

In cadrul evenimentului, se vor regasi ateliere de creatie in care copii vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

Targul Cadourilor de Iarna “Desaga lui Mos Nicolae” isi deschide portile zilnic intre orele 10.00 – 21.00. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea