De prin lume adunate

#Florentina Opris #eveniment Florentina Opris #Manute Indragostite

Demonstreaza-ti iubirea gatind alaturi de el/ea!

Inspirata de povestea de dragoste dintre ea si Sorin Marcus, Florentina Opris a demarat la inceputul lunii proiectul “Manute Indragostite", ce s-a dovedit un adevarat succes.  Initiativa ei continua si in acest weekend, cand te invita sa iei parte alaturi de partenerul tau la concursul "Manute Indragostite Gatesc Sanatos”. Evenimentul are loc maine, 12 aprilie,  la Plaza Romania.

 

 

Sursa foto: viva.ro

 

“Ma bucur tare mult ca oamenii vor sa daruiasca iubire, fie si prin gesturi simple. Asta am facut noi cu acest proiect de suflet "Manute Indragostite" (n.r - concurs pentru indragostitii care au trimis fotografii cu mainile lor, impreuna cu ale iubitului/iubitei)", a declarat  Florentina Opris, presedintele Asociatiei Pentru O Viata Sanatoasa, sub egida care a fost organizat evenimentul.

 

Initiativa prezentatoarei tv cantinua si in acest weekend,  mai exact, sambata, incepand cu ora 19:30 la Plaza Romania, unde "va astept impreuna cu perechea voastra pentru concursul "Manute Indragostite Gatesc Sanatos"! Premii-surpriza, vedete si povesti te asteapta sa devii steaua si castigatorul serii!”, spune Florentina Opris. 

 

Sursa foto: hercampus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea