De prin lume adunate

#sarbatori #magazine delicatese #delicatese #craciun

Delicatese de Craciun

Esti amator de preparate culinare de lux? Iti place fois gras-ul si esti innebunit/a dupa vinurile de Bordeaux? Iti doresti sa faci un cadou de afaceri sau, pur si simplu , visezi la o masa mai speciala de Craciun? Ai de ales intre numeroase varietati de foie gras, terine, caviar, vinuri celebre, trufe , specialitati de prepelita si rata sau file de somon.

 

Le Manoir

 

Le Manoir (str. Ion Campineanu, nr. 10) propune numeroase cadouri de Craciun care contin, printre altele, fois gras de gasca sau rata, simplu sau cu trufe, Armagnac (un fel de cognac produs in zona cu acelasi nume) si Porto.

Pentru un cadou Gourmanises care contine o gelatina de curcan, patru terine diferite (din porc, ficatei de pasare etc) si un vin rosu sec Bordeaux Beau Mayne, platesti 105 RON. In ceea ce priveste Meniul Gascon (fois gras de rata, specialitati de tortellini , un sufleu de ciocolata si un vin rosu frantuzesc) platesti 175 RON.

In cazul in care doresti sa iti asezonezi masa de Craciun cu un vin fin frantuzesc, Le Manoir iti ofera numeroase sortimente. Poti alege intre Essence de Dourthe din 2002 la pretul de 450 RON, Clos du Marquis 2000 la pretul de 535 RON sau Chateau Margaux 2004 la pretul de 2215 RON.

Daca iti plac digestivele cu vechime ai la dispozitie rachiu de prune de la Mouton Rothschild la pretul de 790 RON, carafa de Armagnac de la Chateau de Laudabe la pretul de 225 RON.

 

Delicateria Traiteur

 

Delicateria Traiteur propune produse din aceeasi gama a minunatiilor culinare frantuzesti. Pentru un

cadou alcatuit din un vin frantuzesc din 2007 (Beaujolais), paste provensale, o carafa de ulei de masline cu ardei, o carafa de otet balsamic di Modena, Mustar de Dijon si un duo de foie gras, scoti din buzunar 215 RON. Pentru un cadou care contine doua sticle de vinuri fine de Bordeaux (Chateau Lafont Menaut Pessac Leognan 2001 si Chateau Haut Gazeau Lussac Saint-Emilion 2005) platesti 128 RON.

Gasesti Delicateria la adresele str. Mihai Eminescu, nr. 73; str. Putul lui Zamfir, nr. 22-24 sau in Centrul Comercial Feeria din Baneasa.

 

La reserve

 

La Reserve este un boutique on-line. Majoritatea produselor acestui magazin sunt pentru cei/cele care

vor sa pregateasca o masa speciala de Craciun. Ai de ales intre diferire uleiuri, oteturi sau mirodenii despre care nici nu banuiai ca exista.

Un litru de ulei de nunca costa aproximativ 110 RON, iar pentru 25 de cl de otet de zmeura sau de miere scoti din buzunar in jur de 40 RON, respectiv 50 RON. In ceea ce priveste specialitatile de fois gras cu trufe, acestea ajung si la 136 RON/100g.

 

Daca te atrag povestile de Craciun, mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea