De prin lume adunate

#timp liber #biciclete #inchiriere biciclete #plimbari bicicleta

De unde poti inchiria biciclete in 2014

Cu soarele pe cer si vantul adiind placut a primavara, nu mai vrei sa te inghesui in autobuze sau sa iei metroul pentru a strabate orasul. Ti-e dor de pedala stabila de sub talpa si de o plimbare pe doua roti prin orasul tau. Pentru bucuresteni, cel putin, weekendul vine cu temperaturi ridicate si vreme frumoasa, numai buna de inchiriat biciclete.

400 de biciclete, gata de start

I'Velo a anuntat ca peste 400 de biciclete vor fi puse la dispozitia bucurestenilor in acest an, timp de 7 zile pe saptamana.

In Bucuresti, firma are trei locatii: Parcul Herastrau, Arcul de Trimf si Parcul Tineretului, iar lansarea oficiala a sezonului de pedalat va fi oficiata sambata, 29 martie de la ora 10:00, in Herastrau. In acest an, I'Velo va inchiria biciclete si in Timisoara - Parcarea Hotelului Timisoara, Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Parcul Tabacariei sau Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90 si Alba Iulia.

Tarife accesibile

Tarifele practicate de centrele de inchirieri biciclete includ in continuare gratuitati pentru pensionari si tinerii sub 16 ani. Acestia vor trebui sa se prezinte cu talonul de pensie, respectiv carnetul de elev pentru a beneficia de aceasta oferta. In rest, preturile raman cele din sezonul trecut: circa 4 lei/ora si 15 lei/24 de ore.

Mountain bike-urile au un pret mai piperat

Inchirierea unei biciclete a ajuns o afacere destul de profitabila in multe capitale de judet.

In Brasov, de exemplu, la Extreme Adventure amatorii de drumetii montane pot sa inchireze MB-uri la 60 lei/zi, casca inclusa. Pretul include, de asemenea, si sfaturi diverse despre traseul pe care vrei sa-l parcurgi.

Pe doua roti, prin cetate

In Sighisoara, cel mai bine conservata cetate medievala din sud-estul Europei, afacerea cu biciclete de inchiriat a devenit atat de profitabila pentru cei de la Biking Transylvania, incat centrul din micul burg transilvanean este deschis non-stop.

Pentru 40 lei/zi primesti o bicicleta Merrida Matts 100V, model 2010/2011, cu care te poti aventura in drumetii in Sibiu, Mures sau Brasov, in functie de rezistenta picioarelor tale. Mai multe centre de inchirere biciclete gasesti si in Sibiu, Craiova, Constanta, Arad sau Cluj.

Sursa foto: precisiontandems.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea