De prin lume adunate

#targ de craciun #dulciuri #bijuterii #decoratiuni #cadouri #haine #ornamente

De unde poti cumpara cadouri inedite de Craciun

Sarbatorile de iarna aduc in Bucuresti o serie de targuri de cadouri, pentru toate gusturile si buzunarele. De la decoratiuni, ornamente, carti sau dulciuri, vizitatorii pot gasi la targurile organizate in Capitala cadourile perfecte pentru cei dragi.

Targul "La Brocante"

In apropierea sarbatorilor de iarna, in cadrul targului "La Brocante", vizitatorii au sansa sa descopere cele mai noi creatii ale designerilor romani, ce pot deveni cu usurinta cadouri de Craciun. Accesorii, haine sau bijuterii sunt doar cateva dintre obiectele expuse la targul care are loc la Vintage Pub. Intrarea este libera.

Targul Carturestilor

Librariile Carturesti organizeaza de sarbatori "Micul targ al cadourilor destepte", de unde vizitatorii pot achizitiona numeroase bunatati, de la carti, muzica si filme, pana la jocuri, jucarii, ornamente de Craciun si dulciuri. Intrarea la targ este libera.

Marche de Noel

Targul "Marche de Noel" isi asteapta vizitatorii cu creatii vestimentare, bijuterii, decoratiuni si multe alte idei de cadouri. In plus, in cadrul targului au loc si ateliere interactive de pictura pe portelan. Iubitorii de dulciuri vor gasi aici ciocolata si alte delicatese aromate. Targul are loc la The Ark, iar intrarea este 10 lei.


[[Sursafoto:edinburgh-360.co.uk]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea