De prin lume adunate

#peste #timp liber #pescuit #momeala #magazine pescuit #undita

De unde ne cumparam articole de pescuit

Pescuitul inseamna relaxare, rabdare, meticulozitate si, de ce nu, o modalitate de te asigura ca vei avea parte la pranz de o ciorba de peste de nota 10. Pescuitul presupune insa si o investitie in undite, carlige si diferite accesorii pe care le poti cumpara din magazinele de specialitate. Iata cateva dintre ele.


Magazine de pescuit in tara

Cei care ajung la Brasov pot apela la magazinul cu articole de pescuit Criscros amplasat in Complexul Brintex (Soseaua Cristianului, nr. 7).

Aradenii au la dispozitie magazinul Pescuit Feeder, amplasat in str. Kogalniceanu, nr. 6. Exista insa si posibilitatea de a plasa comenzi online, pe www.pescuitfeeder.com.

Ramanem tot in zona de vest a tarii si iti propunem o incursiune la Baron Fishing, cel mai mare magazin cu articole de pescuit din judetul Timis. Amplasat in Calea Dorobantilor, nr. 92 - 94 din Timisoara, magazinul ofera vizitatorilor peste 2.000 de articole de pescuit. Si in acest caz, clientii pot comanda direct pe internet (www.baronfishing.ro).

Pasionatii de pescuit din Iasi au la dispozitie mai multe variante: Artemis Team (Sos. Moara de Foc, nr. 18), Fir Intins (Soseaua Arcu, nr. 3) si Cuibul Pescarilor (str. Razoarelor, nr. 2).

Magazine cu articole de pescuit exista si in Ramnicu-Valcea. Poti merge la Red Line (str. Pacii, nr. 176), dar si la Pescarul Sportiv (str. Nicolae Iorga, nr. 1).

Din lista noastra de recomandari nu lipseste orasul Constanta, unde se afla doua magazine Arrow International (str. Petru Romulus, nr. 5, respectiv str. I.L. Caragiale, nr. 1A) si Gica Pescar (str. Stefan Mihaileanu, nr. 40).


Magazine de pescuit in Bucuresti

Tot ce tine de pescuit gasesti si in magazinele amplasate in Capitala. Poti vizita, printre alte, magazinele Captain Hook (Sos. Pantelimon, nr. 40), Casa Pescarului (Bd. Pache Protopopescu, nr. 128), Claumar Pescar (Bd. Ghencea, nr. 30), Baracuda (str. Marasesti, nr. 19), Start Fishing (Bd. Ghencea, nr. 24A), Expert Spimming (str. Simion Stefan, nr. 34).

Tot in Bucuresti poti consulta oferta de la Big Fish (str. Aurel Vlaicu, nr. 126), Arrow International (Bd. I.G. Duca, nr. 3 - 11) si Abrevis (str. Gh. Pop de Basesti, nr. 16).

Sursa foto: totalfishing.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea