De prin lume adunate

#bucuresti #patiserie #gogosi

De unde cumparam gogosi in Bucuresti

Daca ai pofta de ceva dulce, gogosile reprezinta una dintre optiuni. Fie ca le cumperi de la un magazin specializat in astfel de preparate, fie de la patiseri din coltul strazii, nimic nu se compara cu o gogoasa calda, cu umplutura cremoasa de ciocolata. Gogosile pot fi savurate la micul dejun, alaturi de o cafea aburinda, sau la desert, cu diverse creme si glazuri. In vei gasi numeroase care iti vor oferi deliciul dulce in mai multe combinatii.
 

Gogosi cu traditie americana la Donuts
 

Gogosile Daylight Donuts reprezinta un adevarat simbol al Statelor Unite ale Americii. Lansata inca din anul 1954, marca Daylight Donuts a fost fondata in statul Oklahoma.

Cei care au fondat aceasta marca au lansat si un amestec de aluat si mirodenii unic pentru gogosi. La Daylight Donuts vei gasi atat gogosi simple, cat si cu diverse . Astfel poti alege gogosi cu jeleu, cu scortisoara si glazura de vanilie, cu crema de vanilie si fulgi de cocos sau cu glazura de ciocolata.

Amestecul delicios de aluaturi dulci este acum dispobil si in Romania. In Bucuresti se gasesc astfel de gogoserii in majoritatea mall-urilor mari si in complexul comercial Unirea Shopping Center .
 

Gogosi ca la mama acasa la Gogoasa Infuriata
 

Gogoasa Infuriata este una dintre cele mai cunoscute gogoserii din Bucuresti. Aici vei gasi gogosi proaspete cu diverse umpluturi si glazuri. Aceasta gogoserie exista de cativa ani buni in capitala. In aproape fiecare cartier vei gasi astfel de gogoserii care te imbie cu mirosul aromat.
 

Gogosi cu pulpa de fructe la Fitosica
 

Fitosica este o gogoserie noua in capitala, dar care a atras cativa fani. Gogosile mici si rotunde cu diverse glazuri sunt preferatele celor care au pofta de ceva dulce, aromat si pregatit repede.

La Fitosica in cateva minute vei primi o caserola plina cu delicii dulci. Astfel, la Fitosica poti alege o gogoasa cu de ciocolata neagra, ciocolata alba, caramel, cu pulpa de fructe si cu fructe.  In Bucuresti exista astfel de gogoserii la Gara de Nord , dar si in parcurile mari.

De asemenea, in Bucuresti vei gasi gogoserii in aproape fiecare cartier. Acestea insa nu au foarte multe umpluturi sau glazuri. Cele mai populare sunt cele de ciocolata si vanilie. Sunt insa foarte bune atunci cand ai pofta de ceva dulce sau daca iti plac gogosile. Si in magazine vei gasi gogosi gata preparate. Acestea insa nu sunt calde ca cele pe care le primesti direct de la patiserie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea