De prin lume adunate

#magazine #cadouri #craciun

De unde cumparam cadouri frumoase de Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi si trebuie sa alegi cadourile pentru cei dragi. Fie ca alegi articole de imbracaminte, dulciuri  produse cosmetice sau obiecte de decor, oferta este foarte variata. Pe langa targurile traditionale de din Bucuresti, exista si numeroase magazine care s-au pregatit pentru venirea Mosului si te asteapta cu si unicat.

Cadouri handmade de la Catwork
 

Catwork este un magazin dragut cu o multe de lucruri interesante, de la accesorii, pana la imbracaminte si incaltaminte. Magazinul are un aer retro si este foarte simpatic. Pentru altfel de cadouri de Craciun , poti incerca sa oferi celor dragi cateva lucruri realizate handmade, unele dintre ele unicat. La Catwork vei gasi genti din reiat pictate, coperte din piele intoarsa pentru agende, mese si scaune pictate, cufere, cutii de bijuterii, vase si multe alte obiecte de decor.

Tot la Catwork vei mai gasi si haine in stil dar si office, rochii, sarafane, fuste, camasi sau caciuli crosetate. Din magazin nu lipsesc accesoriille colorate. Pentru prietenele tale de aici poti achizitiona cercei, bratari, coliere, brose. Oferta de la Catwork este nelimitata si cu siguranta vei gasi cadoul potrivit pentru prieteni dragi.

Magazinul Catwork se afla pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, la numarul 24. Este deschis de luni pana vineri intre orele 10.00 - 20.00, iar sambata intre 12.00 - 17.00.
 

Cadouri pentru casa de la Bonsai Deco
 

La magazinul Bonsai Deco vei gasi decoratiuni si cadouri pentru casa. Aici vei gasi accesorii pentru bucatarie, vesela si diverse ustensile, accesorii decorative pentru intreaga casa, manechine in miniatura, statuete, bete, tavi decorative, lumanari, potpourri, pietre, mingi din lemn, scoici, flori decorative si multe alte minunatii.

La Bonsai Deco vei mai gasi si textile, draperii, perne, cuverturi, tablouri sau cosuri decorative. Pentru cei dragi poti alege si rame pentru fotografii, jucarii extravagante, oglinzi, mobilier, jocuri, seturi de ceramica si bineinteles decoratiuni de sezon. Daca te pierzi printre atatea obiecte, la bonsai vei gasi si seturi de cadouri, care contin diferite accesorii.

Magazinul Bonsai Deco se afla in complexul comercial Unirea Shopping Center, la etajul 3. Este deschis de luni pana sambata intre orele 10.00 - 20.00, iar duminica intre 10.00 - 18.00.
 

Cadouri cu stil de la I Heart Concept Store
 

Daca vrei sa iti impresionezi iubita sau cea mai buna prietena cu un cadou special, ofera-i un cadou unicat. La magazinul I Heart Concept Store vei gasi articole de imbracaminte si accesorii realizate in serie limitata sau unicat de catre tineri designeri romani.

Aici vei gasi , accesorii haioase, dar si biciclete. Pentru persoana draga ai de ales dintre gama variata de accesorii, bijuterii handmade, imbracaminte, incaltaminte, genti sau articole vintage. Multe dintre produsele de la acest magazin sunt unicat. Astfel, cadoul tau va fi mult mai special.

Magazinul I Heart Concept Store se afla pe bulevardul Dacia, la numarul 76. Este deschis de luni pana vineri, intre orele 12.00 - 20.00, iar sambata intre 12.00 - 18.00.
 

Cadouri cu personalitate de la
 

Magazinul Hippie Hippie Shake poate fi de mare ajutor baietilor atunci cand pleaca in cautarea unui cadou special pentru persoana iubita. Aici vei gasi obiecte realizate de artisti plastici si designeri de podoabe, bijuterii si haine. La Hippie Hippie shake vei gasi articole unicat, speciale.

Tot la acest magazin vei mai gasi si tricouri, ghiozdane, portofele, curele, cercei, bratari, coliere, inele sau brose. De la Hippie Hippie Shake nu lipsesc nici articolele de imbracaminte sau esarfele. Magazinul adaposteste numeroase minunatii, destinate in special fetelor.

In Bucuresti se gasesc mai multe magazine Hippie hippie Shake, unul pe Calea Victoriei, in gangul de langa Green Hours, si altul in pasajul Hanul cu Tei.
 

Cadouri speciale de la Zuza
 

La magazinul Zuza vei gasi o multime de idei de cadouri pentru cei dragi. De la haine, pana la papusi sau obiecte de decor interior, de la Zuza nu vei pleca cu mana goala. Obiectele de la Zuza sunt realizate manual de artisti si artizani romani.

Vei gasi bijuterii din fimo, bijuterii brodate, mobilier pictat, papusi, covoare, cutii pentru bijuterii si multe alte obiecte. La Zuza vei gasi articole de imbracaminte, rochii, genti, produse cosmetice eco, obiecte de decor sau masute pictate manual.

Magazinul Zuza se afla pe bulevardul Regina Elisabeta, la numarul 25.
 

Cadouri aromate de Craciun de la Demmers Teehaus
 

Demmers Teehaus este un magazin cu ceaiuri si accesorii pentru bautul ceaiului. Aici vei gasi peste 200 de tipuri de ceai, de la negru, verde, alb, rooibush si pana la specialitati inedite, accesorii precum cutii, cani sau seturi de ceai, dulciuri speciale care se servesc impreuna cu ceai si cadouri, atat pentru adevaratii cunoscatori, cat si pentru amatori.

Tot aici vei gasi ceaiuri speciale si sofisticate, stocate in cutii speciale. Gama pentru copii, BabyTea, este reprezentata de infuzii din plante foarte sanatoase.

La segmentul de cadouri, casa de ceai sta foarte bine. In aceasta perioada sunt la mare cautare cadourile si cutiile de Craciun, seturile pentru vin fiert, seturile de ceaiuri, dar si colectiile de ceainice, cesti si cani speciale pentru ceai.

Magazinul Demmers Teehaus se afla pe strada Academiei, la numarul 9, in apropiere de Universitatea Bucuresti.
 

Cadouri parfumate de la Manufaktura
 

In centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Smardan, vei gasi un magazin special, cu produse cosmetice rafinate. Manufaktura este un magazin cu produse naturiste, adus din Praga. Produsele sunt realizate artizanal, din ingrediente naturale ecologice. Aici vei gasi produse pe baza de bere, lavanda, vin, sare de la Marea Moarta sau ciocolata.

De la Manufaktura poti cumpara creme, lotiuni, sampoane, saruri de baie, sapunuri, uleiuri, cosmetice cu sare termala si produse speciale pentru copii. La Manufaktura vei mai gasi si seturi de cadouri, ceaiuri si accesorii pentru ceai, dulciuri si ciocolata.

Magazinul Manufaktura de afla pe strada Smardan, la numarul 30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea