De prin lume adunate

#cosmetice #dulciuri #flori #valentine's day #sfantul valentin #cadou

De unde cumparam cadouri de Sfantul Valentin

Valentine's Day este o sarbatoare celebrata in intreaga lume. Este ziua traditionala in care iubitii isi exprima dragostea unul fata de celalalt si isi trimit cadouri si flori. In aceasta zi speciala la mare cautare sunt florile, dulciurile si ciocolata si parfumurile. Ofera-i celui drag un cadou special, care sa simbolizeze aprecierea si dragostea ta.

 

Flori cu dragoste de la Floraria Olandeza
 

La Floraria Olandeaza vei gasi buchete speciale de flori, cu care sa iti impresionezi iubita de Valentine's Day. La aceasta florarie poti propune chiar tu modelul de buchet sau aranjament floral. La Floraria Olandeza vei gasi flori proaspete, care poti fi transformate pe loc intr-un buget deosebit. Toate buchetele si aranjamentele florale sunt realizate sub indrumarea Irenei van der Geest, maestru florar din Olanda.

Cat timp vei astepta pentru realizarea buchetului, vei primi din partea casei o ceasca de cafea sau de ceai.

Floraria Olandeza se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 8. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0765.033.665.
 

macarons si alte delicii dulci de la Madame Lucie
 

Daca vrei sa iti impresionezi iubita cu un desert decadent si luxos, incearca bunatatile de la Madame Lucie. Madame Lucie este un boutique chic, unde vei gasi prajituri celebre, ceaiuri si sampanie rafinata. La acest magazin cu delicatese dulci vei gasi macarons, bredele, cheesecake, carrot cake, tarte au citron vert et basilic, gateaux au macarons, mousse au chocolat, verrines aux fruits rouge, gingerbread sau cupcakes.

Prajiturile sunt proaspete, realizate fara onservanti sau coloranti artificiali si dupa vechi retete frantuzesti. Cu siguranta vei gasi in acest magazin un cadou potrivit pentru persoana speciala din viata ta.

Magazinul Madame Lucie se afla pe strada Tudor Stefan, la numarul 26, in zona Dorobanti.
 

Tutun si tigari in foi de la Tabacco Shop
 

Daca iubitul tau este un fumator inrait , ii poti satisface acest "viciu" cu produse de lux. Tutunuri speciale, trabucuri cubaneze si tigari din foi sunt doar cateva dintre delicatesele pe car le vei gasi in tutungeriile de altadata, tabacco shopurile de azi. La Tabacco Shop vei gasi o multime de accesorii pentru fumatori: tutun pentru pipa, trabucuri, tigari de foi, tigarete, brichete, pipe, narghilele sau tabachere. De asemenea, vei gasi si seturi cu diverse accesorii pentru fumat.

In unele tabacco shop vei gasi si bauturi fine, speciale pentru cunoscatori. Iti vei impresiona astfel iubitul cu un cadou special, numai pentru el.

Magazin Tabacco Shop vei gasi in Unirea Shopping Center, Auchan, magazinul Victoria sau bucuresti Mall.
 

Vinuri de colectie de la Vinexpert
 

Tot pentru iubitul tau poti cumpara de Valentine's Day o sticla speciala de vin. La Vinexpert vei gasi vinuri romanesti , vinuri de colectie, vinuri din Africa, Argentina, Chile, Franta sau Italia, diverse sortimente de cava, vin spumant spaniol, sampanie, prosecco, dar si bauturi traditionale romanesti precum vinars sau palinca. La Vinexpert vei mai gasi si coniac, whisky, lichioruri, creme, gin, vermut sau vodca. 

Pe langa vinuri si alte bauturi alcoolice, in acest magazin vei mai gasi si carti de vin, trabucuri cubaneze, cd-uri cu muzica speciala, cafea, ciocolata, ceaiuri si multe alte specialitati. Tot aici exista si cadouri personaliztae pentru Valentine's Day. Setul Love Spell contine o sticla de amari Reserva Malbe, cartea "Istoria erotica a micului dejun", ciocolata belgiana Pralibel in cutie metalica si o inimioara de plus .

 Asadar, la Vinexpert poti gasi un cadou potrivit pentru iubitul tau de Valentine's Day.

Galeria Vinexpert se afla pe Bulevardul Octavian Goga, la numarul 24.
 

Cosmetice bio de la Mio Bio
 

Printre cadourile pe care le poti oferi de Valentine's Day se numara si produsele cosmetice. La magazinul Mio Bio vei gasi produse cosmetice ecologice, de ingrijire si rasfat. Toate produsele sunt realizate din ingrediente naturale si biologice, atente cu pielea ta.

La Mio Bio vei gasi produse cosmetice pentru corp, ten, par, pentru barbati si copii. De Valentine's Day ii poti oferi iubitei sau iubitului un parfum special, cu arome senzuale de trandafiri, lavanda sau orientale. Tot de la Mio Bio poti achizitiona si seturi de parfumuri de poseta insotite de Papusica Momiji.

Magazinul Mio Bio se afla pe strada Jules Michelet, la numarul 9.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea