De prin lume adunate

#teatru #teatrul national #radu beligan

De Sarbatori la Teatrul National din Bucuresti

In aceasta saptamana, Teatrul National din Bucuresti te asteapta cu un program inedit. In foaierul Salii Amfiteatru poti admira o expozitie de pictura de sarbatori sau poti participa la o lansare de carte. Marti, maestrul Radu Beligan aniverseaza 92 de ani.
 

Expozitie gheorghe ciobanu
 

Marti, 14 decembrie, ora 18.00, in Foaierul Salii Amfiteatru a Teatrului National, va avea loc vernisajul expozitiei De Sarbatori al pictorului naiv Gheorghe Ciobanu. Evenimentul se incadreaza in programul, recent lansat, TNB Parateatral - Arte Vizuale, in cadrul caruia a mai fost prezentata expozitia lui Radu Dragomirescu, Conseguito Silenzio.

Gheorghe Ciobanu este un nume deja consacrat in galeria de azi a pictorilor naivi, cu un palmares bogat de expozitii in tara si in strainatate. Crezul lui artistic contine un minunat mesaj de optimism si, de aceea, expozitia sa trebuie privita si primita ca un adevarat cadou „De Sarbatori”.
 

La multi ani, Radu Beligan!
 

Tot marti, incepand cu ora 19.00 are loc in Sala Amfiteatru a Teatrului National, reprezentatia cu numarul 207 a piesei Egoistul de Jean Anouilh. Interpretul rolului titular este Maestrul Radu Beligan care aniverseaza in aceasta zi de 14 decembrie, frumoasa varsta de 92 de ani!
 

Centenar Jean Anouilh
 

Miercuri, 15 decembrie 2010, la ora 18.00, in foaierul Salii Amfiteatru, va avea loc lansarea cartii Anouilh, un auteur inconsolable et gai (Anouilh, un autor inconsolabil si vesel) de Anca Visdei, in prezenta autoarei si a fiicei lui Jean Anouilh, doamna Colombe D' Harcourt Anouilh. Prezentarea va fi urmata de o sesiune de autografe , acordate de autoarea monografiei pe exemplarele care vor fi oferite spre vanzare cu acest prilej.

In aceeasi seara e programat un nou spectacol cu Egoistul, piesa scrisa de autorul francez aniversat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea