De prin lume adunate

#umor #ras #carte #rasul lumii #humanitas

De “rasul lumii”

Romanul a stiut sa faca mereu haz de necaz. Aceasta poate fi una dintre trasaturile sale definitorii. Oricat de greu i-ar fi sau oricate probleme ar avea, gaseste timp si pentru o glumita, o farsa sau pur si simplu sa rada fara nici un motiv.

Pentru acest tip de roman jovial si pus mereu pe sotii, care gusta lucrurile amuzante, pare sa fie conceputa colectia “ Rasul lumii ” de la Humanitas.

Colectia a fost realizata din dorinta de a readuce in atentia publicului roman un gen literar care a fost mai putin promovat, literatura umoristica. Isi propune sa ii faca pe oameni sa rada in hohote, sa le reaprinda dragostea pentru glume si farse .

Nesimtit pana la moarte

“Ghidul nesimtitului” de Radu Paraschivescu a fost cartea de top a verii anului 2006. Cartea este o incursiune in societatea romaneasca cu hibele si modelele prezentate de nesimtitii pe care ii intalnim la tot pasul: in magazine, in mijloacele de transport in comun, la cinema sau teatru.

Lumea nesimtitilor este o lume lipsita de respect, de discretie, o lume zgomotoasa in care lauda si exagerarea sunt la mare rang.

“Ghidul nesimtitului” este o carte care ne poate ajuta sa trecem mai usor peste crizele de nervi provocate de un specimen mai prost crescut.

Esti prost? Nu citi


“N-o citi daca esti prost” de Tibor Fischer este o carte savuroasa, plina de intamplari hazlii. Autorul creaza personaje greu de uitat, in situatii greu de conceput.

Povestile lui Tibor Fischer fac inconjurul lumii si ne aduc in prim-plan situatii care ne lasa cu gura cascata, intr-o galerie bizara a unei realitati cretine.

Daca cele doua carti pe care le-am recomandat ti s-au parut atragatoare, atunci cu siguranta si celelalte titluri ale colectiei te vor face sa te “prapadesti de ras” si sa uiti de stresul cotidian.

Te las acum sa savurezi aceste lecturi si voi reveni si cu alte titluri din colectie care te vor bine dispune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea