De prin lume adunate

#Radiografia unei marsavii judiciare #carte

De ce sa citesti cartea "Radiografia unei marsavii judiciare", de Traian Berbeceanu?

Cititul este una dintre cele mai frumoase activitati pe care le puteti intreprinde in timpul liber. Unii oameni judeca alegerile altora, chiar si alegerile literare si nu este in regula, pentru ca suntem diferiti si este normal sa avem gusturi diferite. Daca o persoana alege romane de dragoste si una citeste doar carti din domeniul de activitate in care profeseaza, nu inseamna ca lectura vreunei persoane este mai buna, ci inseamna ca ambele persoane au ales o activitate ce le aduce doar beneficii.

Indiferent de genul de carti pe care il preferati, din cand in cand va recomandam sa va indreptati atentia si spre carti considerate ,,fenomen” sau carti considerate ,,greu de digerat” de catre unele persoane. De ce? Fiind memorii sau biografii, multe dintre acestea prezinta o realitate dura, pe care autorii au ales sa o prezinte in acest fel, pentru a fi siguri ca mesajul ajunge la cititori in forma dorita, neprelucrat si necenzurat.

Iar astazi avem o recomandare pentru voi: o carte senzationala, cu dezavaluiri incendiare. Este vorba despre Radiografia unei marsavii judiciare, de Traian Berbeceanu. Aceasta este o carte tip memorii din care veti afla dedesubturile incercarii de a-l elimina pe Traian Berbeceanu de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia.

Daca nu stiti deja, Traian Berbeceanu s-a remarcat ca fiind seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost desemnat "Politistul Anului 2013" si a avut mai multe distinctii datorita performantelor sale si luptei impotriva infractorilor.

Insa, cariera lui a fost periclitata in momentul in care a fost acuzat pe nedrept ca ar fi sprijinit o grupare infracționala specializata in evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei. Ulterior, a fost achitat pentru ca nu faptele nu s-au dovedit reale. Insa, inlaturarea lui de la conducerea Brigazii a avut un anumit scop, detaliat in carte de catre autor. O sa puteti afla direct la sursa ce s-a urmarit prin acuzarea lui Traian Berbeceanu si de ce lucrurile au degenerat pana in punctul in care acuzatorii au devenit acuzati.

Pe langa aceste dezvaluiri senzationale, veti putea citi si biografia lui Traian Berbeceanu, veti intelege cum a ajuns politist, desi initial drumul sau prin viata parea sa il duca altundeva si ce si-ar dori pentru fiul sau.

Daca doriti sa achizitionati cartea, o gasiti si intr-o librarie online, la un pret excelent. Cartea este publicata de Editura Curtea Veche si are 424 de pagini. Va recomandam sa o cititi atat daca ati fost la curent cu evenimentele de la vremea respectiva si vreti sa aflati mai multe detalii despre ce s-a intamplat, dar si daca vreti sa intelegeti mai multe despre realitatea dura si trista din Romania, in care oamenii sunt redusi la tacere doar pentru ca isi fac treaba foarte bine.

Daca ati citit deja cartea, asteptam opiniile voastre in legatura cu ea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea