De prin lume adunate

#joc pioni #joc prieteni #joc tranzactii imobiliare #joc societate #My Monopoly

De cand nu ai mai jucat Monopoly? Iata la ce schimbari sa te astepti!

My Monopoly, unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume pe care cu siguranta l-ai jucat si tu, face ca tranzactiile imobiliare sa fie de doua ori mai amuzante, caci iti permite sa aduci o nota personala jocului tau!

 

Jocul iti permite sa fii original si sa personalizezi pionii, spatiile proprietatilor, dar si cartonasele Sansa si Cufarul Comunitatii in doar cateva minute.

 

Cu ajutorul aplicatiei de mobil My Monopoly sau direct pe site-ul www.mymonopoly.com, experienta tranzactiilor imobiliare se schimba de la o tabla de joc la alta, dupa chipul si asemanarea fiecarui posesor! Pentru personalizare se pot folosi poze din calculator, de pe smartphone sau chiar de pe conturile create pe retelele de socializare. Atentie, insa: regulile jocului nu pot fi personalizate, asa ca n-ai scapat de taxe si de riscul de a ajunge la inchisoare!

 

Lansarea jocului in Romania beneficiaza de o componenta interactiva online prin intermediul aplicatiei de Facebook "Descopera MyMonopoly".

 

Cei care aleg sa foloseasca aplicatia de Facebook se pot numara printre primii jucatori de My Monopoly, primindu-l cadou ca urmare a inscrierii in campania online.

 

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea