INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Dan Perjovschi la Centrul National al Dansului

Desenele lui Dan Perjovschi deschid anul 2008 la centrul national al dansului din Bucuresti ( CNDB ). Deschiderea anul 2008 se va face nu cu un spectacol de dans, ci cu expozitia desenelor lui Dan Perjovschi. Dan Perjovschi a desenat un perete al Centrului Dansului asa cum a facut si la Muzeul de Arta Moderna din New York ( MoMA ), unde a desenat o camera intreaga tot in 2007, iar reprezentantii Centrului Dansului au decis sa deschida anul cu aceasta expozitie si pentru ca ianuarie este o luna mai slaba, dar si pentru ca manifestul expozitiei reprezinta activitatea centrului. "Rezistenta nu inseamna retragere in munti; in definitia mea inseamna iesit la bataie. Teoria este interesanta, dar nu ajuta la nimic daca nu are solutii practice. Prin Rezistenta Culturala eu afirm o solutie: cand contextul este neprietenos si nu ofera solutii, atunci trebuie sa gasim alte surse si alte strategii ca sa existam”, declara Dan Perjovschi. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea