De prin lume adunate

#evenimente #teatrul masca #dragobete

Daca dragoste nu e, nimic nu e continua la Teatrul Masca

Seria evenimentelor "Daca dragoste nu e, nimic nu e" a debutat cu o surpriza duminica la Teatrul Masca .

Florentina Nanau, actrita care a jucat duminica in Cafeneaua a fost ceruta de nevasta de catre iubitul sau pe scena, inainte de terminarea spectacolului. Emotiile celor doi au coplesit intreaga sala, care i-a sustinut cu ropote de aplauze.

Seria de manifestari va continua la Masca cu vernisajul expozitiei de linogravura “Masti” al Andreei Vintila, urmat de spectacolul de muzica si poezie dramatizata The word is love in regia Eugeniei Vasiloae.

"Teatrul Masca sprijina initiativele tuturor artistilor care doresc sa vina in intampinarea publicului cu creatii noi, iar cele doua evenimente pregatite pentru ziua de miercuri sunt oferite gratuit tuturor indragostitilor, pe care ii invitam totodata sa participe la proiectul Lacate de dragoste",  declara Mihai Malaimare.

 

Program de Dragobete

 

ora 19.00 - Concert de dragoste la ... fierastrau cu Benedict Popescu in Ceainarie . Se va servi turta dulce, pentru ca sarbatorim iubirea, si visinata , pentru ca sarbatorim romaneste.

ora 20.00 - Sluga la doi stapani - un spectacol despre iubirile care infrunta tot ceea ce viata le arunca in fata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea