De prin lume adunate

#bucuresti #aikido #cursuri aikido #aikido bucuresti

Cursuri de aikido in Bucuresti

Aikido eset o forma de arta martiala japoneza dezvoltata de Morihei Ueshiba (supranumit si O-Sensei), tehnicile sale fiind derivate din Kenjutsu si Jujitsu.

Aikido este un stil defensiv, prin care se foloseste energia atacatorilor pentru a-i indeparta sau pentru a-i imobiliza.

In Romania, Aikido-ul a inceput sa fie din ce in ce mai popular, in Bucuresti existand suficiente cluburi care te pot initia in tainele sale.


Raiden Dojo


Raiden Dojo Bucuresti a fost infiintat in anul 1999 de Sensei Cristian Laiber.

Clubul isi desfasoara activitatea calauzit de motto-ul "Invatam sa ne luptam, pentru a nu mai avea nevoie de lupta". Cursurile de aikido ale acestui club se desfasoara in Sala de Judo/Lupte a Liceului Mircea Eliade (Splaiul Independentei). Detalii suplimentare se pot afla la numarul de telefon 0722.349.704.


Clubul sportiv Aktiv Bucuresti


Clubul sportiv Aktiv Bucuresti ofera atat cursuri de aikido, cat si initierea in alte sporturi interesante: tir cu arcul, tir sportiv etc.

Pentru te inscrie la cursurile de aikido ale acestui club, trebuie sa prezinti un aviz medical (fie din partea unui medic sportiv, fie din partea unui medic de familie) cu mentiunea "Apt pentru efort fizic", sa completezi si sa semnezi o cerere de inscriere si sa prezinti trei fotografii de buletin. Se percepe o taxa de inscriere si o taxa lunara.

Date de contact: telefon - 0733.868.788; e-mail: aik_ido@yahoo.com.

Cursurile de aikido au loc in sala "Daniel Brun", pe Bd. Iuliu Maniu,in spatele cladirii Lasermegazone, de langa Apaca.


Clubul Aerotin-Kiai


Clubul Aerotin-Kiai este condus de catre Shihan Ioan Grigorescu. Cursurile de aikido se desfasoara in sala din str. Bradesti, nr. 8, sector 2. Cursurile se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor. Poti solicita detalii pe adresa de e-mail grigorescu_ioan@yahoo.com si la numerele de telefon 0314167863 / 0724 511 735


Asociatia Cultural Sportiva Aiki-Budo


Asociatia Cultural Sportiva Aiki-Budo organizeaza cursuri de aikido in zilele de luni, miercuri si vineri la sala de sport a Scolii Generale nr. 182 din strada Amintirii, nr. 26 (intrarea se face prin strada Minervei). Limita minina de varsta este de patru ani. Informatii suplimentare poti afla sunand la urmatorele numere de telefon: 021.685.46.84, 0724.414.234.


Clubul Dan-Aikido


Clubul Dan-Aikido a fost infiintat in anul 2002 si este afiliat la Federatia Romana de Aikido. Antrenamentele se desfasoara in sala "Daniel Brum" (Bd. Iuliu Maniu, in spatele cladirii Lasermegazone).

Sediul clubului se afla in bd. Timisoara, nr. 5B, sector 6. Date de contact: telefon - 021.3188707, fax - 021.3188708, e-mail - andra.vasilescu@aikido-romania.eu


Clubul Yoshinkan Aikido


Clubul Yoshinkan Aikido ofera cursantilor doua sali de antrenamente. Prima dintre ele este sala de sport a liceului Matei Basarab (str. Matei Basarab, nr. 32), iar a doua este chiar sala de lupte din cadrul complexului Lia Manoliu (str. Serbanica Vasile). Mai multe detalii se obtin la urmatoarele numere de telefon: 0722.588.010, 0727.758.434, 0744.756.832.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea