De prin lume adunate

#probleme zbor #zbor wizz air #drepturi #wizz air #zbor

Cunoaste-ti drepturile in cazul unei probleme cu zborul tau de la wizz air

Suntem in aproape 2019, toata lumea are drepturi egale, ceea ce este un lucru bun, dar nu multi dintre oameni stiu sa le protejeze si sa lupte pentru acestea, motivul principal fiind necunostinta acestora. Ti s-a intamplat sa fi in aeroport, sa astepti sa pleci spre o locatie de vacanta pentru care ai muncit aproape jumatate de an, iar atunci sa ti se spuna ca linia pe care trebuia tu sa zbori este momentan inchisa si ca este o intarziere sau ca zborul spre acea locatie s-a anulat.

Tocmai de accea trebuie sa iti cunosti drepturile si trebuie sa stii cum sa obtii despagubire wizz air daca zborul tau are intarziere sau este anulat.

Cum sa obtii despagubiri in caz de intarziere sau anulare?

Pentru a obtine compensatie in caz de abor intarziat sau anulat primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa afli care au fost motivele pentru care s-a intamplat. Asta o poti face sunand la aeroport sau la firma de zbor cu care ati facturat. Ei va vor pune la dispozitie un formular pentru a cere compensatia de zbor.

In multe ocazii companiile de zbor nu vor sa va ajute si pentru acest lucru nu trebuie sa renuntati, exista pe piata companii speciale care se dedica cu compensatiile de zbor si care va pot ajuta sa primiti compensatia care vi se cuvine. Una din aceste companii este airclaim, o companie cu sediu in Romania si care lupta pentru drepturile pasagerilor din toata lumea. Puteti afla mai multe detalii pe pagina lor principala: www.airclaim.com

Despagubirile pe care le puteti obtine in urma unui zbor intarziat sau anulat sunt mai multe la numar, dar trebuie sa alegeti cu atentie deoarece de acestea se leaga niste clauze. Despagubirile wizz air pe care le puteti obtine sunt urmatoarele:

Rambursarea pretului biletului si, daca aveti un zbor de legatura, un zbor de intoarcere, cu prima ocazie, catre aeroportul de plecare, se poate opta si pentru redirectionarea catre destinatia finala cu prima ocazie sau redirectionarea la o data ulterioara agreata de dumneavoastra, in conditii de transport comparabile si in functie de locurile disponibile. Pe langa acestea, compania de zbor poate sa fie obligata sa va ofere compensatii wizz air banoase incepand de la 250 de euro si pana la 600 de euro in functie de distanta pe care trebuie sa o parcurgeti si in functie de timp. Acestea sunt despagubirile de care puteti beneficia cand aveti ghinionul sa se intample ca zborul dvs. sa fie intarziat sau anulat din diferite motive.

Luptati pentru drepturile dvs. si cereti despagubiri wizz air in cazul in care zborul dvs. are o intarziere de peste o ora. Acestia sunt obligati prin lege sa va ofere asistenta daca se intampla unul din cazurile mentionate mai sus.

Sursa foto: Pinterest.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea