De prin lume adunate

#fotografie #hobby #poze #camera foto #hobby fotografiat

Cum sa folosesti o camera foto in timpul liber

In timpul liber, atunci cand mergi in vacante, excursii sau pur si simplu iesi la plimbare cu prietenii, camera foto este intotdeauna un aparat necesar. Cu ajutorul lui vei capta amintiri placute, care te vor binedispune peste ani.

Atunci insa cand folosesti camera foto este foarte important sa tii cont de anumite caracteristici ale acesteia, care o fac potrivita pentru modul in care iti petreci timpul liber. Trebuie sa tii cont si de faptul ca aparatele foto mari ocupa mult spatiu, sunt grele si mai dificil de transportat.

Este astfel indicat, ca la petreceri sau plimbari prin oras sa optezi pentru o camera foto mica. Evita camerele foto de tip DSLR, cu obiective detasabile, care sunt destul de greu de manuit, in special pentru un amator.

Pentru evenimentele personale nu ai nevoie de camere foto ultra performante, care sa coste foarte mult. Aceste camere foto trebuie sa fie mici, sa cantareasca putin si sa fie usor de manevrat. Chiar daca camerele foto de tip DSLR ofera fotografii de o calitate mare, este indicat sa incepi mai intai cu o camera foto compacta, mult mai potrivita pentru nevoile tale.

Camera foto in vacanta

Vara este prin definitie sezonul vacantelor. Acum ne facem planuri pentru vacantele la munte, mare sau in alte tari. Nelipsita din bagaj trebuie sa fie camera foto, cu care vom imortaliza cele mai placute momente, cele mai frumoase amintiri si stari.

Atunci cand folosesti o camera foto si vrei sa ai parte de fotografii reusite, este important sa gasesti unghiul potrivit. Pozele de vacanta trebuie sa exprime emotie, astfel, camera foto trebuie sa fie tinuta in dreptul ochilor subiectilor. In acest fel vei obtine imagini calde.

In vacanta, cu ajutorul camerei foto poti surprinde o serie de stari si emotii, pe care le vei revedea mai tarziu cu mare placere. Atunci cand esti intr-un loc nou, cu camera foto poti spune povestea respectivului loc, de la sosire, pana la plecare.

Capteaza detaliile speciale, emotiile si noteaza tot ce ai vrea sa surprinzi in timpul tau liber. Camera foto va fi prietenul din umbra, care te va ghida.

Cu o camera foto poti surprinde specificul local. Fii atent la detaliile neobsnuite si interactioneaza cu localnicii pentru un plus de veridicitate. In acest fel vei obtine fotografii mai bune.

Tot cu o camera foto poti imortaliza si mancarurile delicioase pe care le-ai consumat in vacanta. Chiar daca amintirea gustului acelor mancaruri se va pierde, vei avea in continuare fotografii apetisante.

Camera foto este insa ideala pentru a capta momentele de distractie si relaxare pe care le ai in vacanta sau timpul tau liber. Foloseste camera foto pentru a-i surprinde pe cei dragi, petrecerile pana in zori, distractia de la plaja sau momentele de tihna din jurul unui ceai rece.

Toate aceste momente vor trece testul timpului, iar tu vei fi mandru atat de vacantele petrecute alaturi de cei dragi, cat si de fotografiile pe care camera foto le-a realizat.

Si nu uita, inainte de toate, distreaza-te! Profita la maxim de vacanta, aer curat si libertate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea